[JS Applications]AntiCheat приложение - репорти


34
Здравейте,
Забелязахме, че въпреки многократните напомняния в началото на изпита, доста от колегите не са оставили AntiCheat приложението да работи през целия изпит или дори не са го пуснали. Други са се опитвали да използват програми, които са забранени с цел или да си помогнат на изпита, или просто да се разсеят, с което отново са престъпили правилата ни.
След този изпит ще порицаем курсистите, които поради една или друга причина не са включили AntiCheat приложението, като ги изредим в този публичен пост. Ако провинението им се повтори ще има по-сурови санкции.
Bonevm01 emrah.bekir magdalina.buhova nevena.angelova nickp Overon PenkoValchev
Това е последно предупреждение за всички, които неволно или целенасочено се опитват да прескочат изпитните правила на "Софтуерната академия на Телерик". На изпита по "Качествен програмен код" ще направим още проверки и ако пак забележим незпазване на правилата, може да се наложи дори да изключим курсисти от нашите инициативи.
Молбата ни е винаги да включвате AntiCheat приложението в началото на изпита, регулярно да проверявате дали работи и естествено да не се опитвате да използавате забранени програми. Все пак сте тук, за да се научите да програмирате, а не за да се научите да излъжете.
Поздрави, ТодорОтговори-11
Лаптопа, с който идвам на изпит не е мой и не успях да настроя антивирусната програма да свали и стартира приложението. Какво трябваше да направя според Вас в този случай?

от Bonevm01 (52 точки)


0
Аз бих извикал трейнър поне да го предупредя...

от penjurov (1466 точки)

0
Аз бях на предпоследния ред точно пред тях. Обърнах се и казах, че не мога да изтегля anti cheat приложението защото антивирусната програма го спира. Отговора беше: трябва да я настроиш да пропуска този файл. Отделих повече от 15 минути след като изпита вече беше започнал. Не успях да се справя с това и реших, че е време да почна и задачата да решавам.

от Bonevm01 (52 точки)0
Антивирусната програма е ESET Smart Security 6.0.316.1 Може ли някой да помогне къде точно трябва да настроя, че въпросните файлове да се пропускат - при download и при стартиране на exe файла?
Благодаря.

от Bonevm01 (52 точки)


0
Просто я спри за известно време, няма да влизаш в 18+ сайтове, по време на изпита така или иначе.... http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN548

от H.Tsekov (769 точки)

0
Е тва линкче
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2843
0

Пълен абсурд. След безброй предупреждения от трейнърите и екипът на Академията, все още хората си позволяват това нечестно предимство пред останалите курсисти. Оправдания защо не са пуснали anticheat-a могат да се измислят много..

Ами ако някой от честните курсисти отпадне заради човек без anticheat ?!


от Yooky5 (196 точки)


0
Не подкрепям това да не се пуска анти-чеата и смятам , че за 1 път е ок да се случи . А до това че някой ще отпадне , няма да е виновен този дето е измамил , а този дето не е учил . Ти ако имаш знанията няма как да отпаднеш , без значение другите какво правят .

от TeodorTunev (3061 точки)

0
С цялото си уважение, мисля че не сте запознат със системата за оценяване на Академията на Телерик. Аз не претендирам да я познавам в детайли, но това което се е казвало по време на лекциите е, че около 1/3 вземат изпита с Отличие, около 1/3 го вземат с Взет и около 1/3 отпадат. И като критерии за тези равнища за Взет и Взет с Отличие няма предварително определени точки, които курсистът трябва да постигне. Следователно, според мен, е съвсем реален случая, в който някой може да отпадне от Академията за друг, който е 'забравил' да си пусне anticheat-a.
P.S: Не претендирам да познавам системата за оценяване. Моля, ако бъркам някъде, да ме поправите.

от Yooky5 (196 точки)1

Много интересно как NP.Kumanov го има в списъка като не съм присъствал на изпита.Влезнах на въпросния ден в telerikacademy.com и ми излезна, че мога да пратя решение на еди кой си линк.Кликнах го от интерес да видя как изглежда и какво ще стане.И по-важното даже не съм пращал или качвал каквото и да е на съответния линк.


от NP.Kumanov (134 точки)


0
Ако си се записал за изпита, все едно че си бил там, никой не те следи по gps координати къде ходиш.

от g_damyanova (1550 точки)

0
Все едно...А това дали си качил нещо не е ли фактор?Нека си представим следния сценарии - аз се записвам за някой друг изпит и по някаква причина не мога да присъствам, и пак влезна за да прегледам някоя лекция.Какво следва - забрана за явяване на изпити изобщо в Академията?!Не разбирам, защо да не мога да влезна в системата за да прегледам някоя лекция, нищо че не присъствам на изпита?

от NP.Kumanov (134 точки)0
Аз ползвах Mac и няма как да сложа AntiCheat. Говорих с трейнърите и по време на изпита и след като колегите ми казаха че съм споменат тук. Доколкото разбрах, би трябвало да не съм в "черния списък" вече. Може ли да потвърдите дали е така?

от nickp (90 точки)


0
Радвам се, че проблемът върви към разрешаване, защото точно за теб ми беше доста неочаквано да те видя в списъка на срама! :)

от varbanoff (2325 точки)


0
Другото, което се сещам, е че за такива сериозни въпроси е хубаво да пуснете по едно съобщение до "осъдените", защото не всеки има време да чете всички постове във форума, пък и определено не очаквах да се намеря в такава тема. Ако не бяха приятелите ми да ме предупредят, като нищо можех да стигна до "по-суровите санкции".
Все пак, за да има ефект предупреждението трябва да стигне до знанието на предупредените :).

от nickp (90 точки)