[JS Apps] Проверка на домашни


1

Възможно ли е да ми се падне да проверявам едно и също домашно два пъти?

Вчера проверих едно перфектно домашно за "SPA приложения и архитектура на JavaScript приложение", след това проверих още едно домашно и днес ми се падна отново да проверя същото домашно. Двете са еднакви до последната буква - чекнах ги тук www.diffchecker.com

Въпросът е дали има проблем в системата или е нещо друго, което не ми се иска да вярвам, че се случва :)
Отговори3
Aко домашното е поствано във форума по-скоро нещото, което не искаш да вярваш :)0
Кво ви пука ?

от plamen.yovchev (3283 точки)


0
И на мен ми се случи същото, така че най-вероятно е това, което не искаш да вярваш.

от sa66eto (1945 точки)


0

Значи аз вчера от 3-те домашни за "Достъп до отдалечени данни" 
Проверих 3 почти еднакви домашни, като само 1-вото работеше правилно, а 2 и 3 нямаха data-main атрибут в html-a и разни други "copy-paste driven" проблеми,  та.... мисля, че е ясно какво се е случило при теб. 


от H.Tsekov (769 точки)


3
Повярвай :)
Лошото е, че ако и двете работят не знаеш кое е наистина оригинала и някой, който копира получава макс точки, защото пък ще е гадно второто проверено да е оригинала и да бъде резнат....Но пък не сме тук да пишем домашно, а да се учим до като го правим. Така че който е решил да препише - той губи.
Поздрави

от penjurov (1466 точки)


7
Аз не разбирам защо през седмица се появява такава тема. Съвсем ясно е, че не е бъг на системата. Чудо голямо, че някой е решил да вземе 1 точка повече, нали на интервютата няма да може да го прави...

от staccobain (834 точки)


0
Някои интервюта се провеждат по skype. Мене са ме търсили хора за помощ...

от blastology (62 точки)

0
Супер несериозна е била фирмата значи (дори и да става дума за дистанционна работа). А и като набуташ някого така и като го изхвърлят след 2 седмици - кяр файда?

от staccobain (834 точки)


9
В крайна сметка било то от форум или просто приятел дал на някой такива неща са нормални да се случат. Нали знанията са важни оценят се според написаното и така. Не е за пръв път да се случва и няма да е за последен. Мисля че прекалено много се обръща на такива неща което няма нужда.

от Yasen (529 точки)


10
Мисля, че на пръсти се броят хората, на които никога и по никакъв начин не им се е налагало да копират от някъде готов код, дали защото са нямали време или защото не са можели да решат задачата. Да не казвам колко еднакви задачи за Туитър проверих вчера, но е напълно разбираемо. Въпросът е, че преписаното носи много по-малко знания и опит и си е за твоя сметка.

от rosica.boykova (1193 точки)


0
Копирането на домашни от форума и писането на шаблонни коментари при проверка си е обичайна практика. А най-тъпото е, че и на изпитите има такива случаи, а нали точно затова са изпитите - да покажем какво сме научили, а не че можем да надхитрим системата...
Да се надяваме, че с времето ще останат само сериозните хора в академията и тези случаи ще се минимализират.

от RANOPILE (1038 точки)