[JS Applications] Запитване за видео с примерно решение на изпита


11
След проверяването на 10-те изпита станах свидетел на какви ли не най-разнообразни решения. От брилянтно написани решения през гърмящи решения и спагети код до решения, които са буквално копи-пейст от изпита миналата година без абсолютно никаква промяна по кода.
Като цяло се вижда, че повечето от нас не са се справили окей, затова имам запитване до трейнърите: Ще бъде ли възможно някой от трейнърите да заснеме видео, в което да бъде решена задачата от изпита?
Имам предвид стъпка по стъпка решена цялата задача. Както вече се спомена в задачата от изпита се решава реален проблем от живота, затова мисля, че подобно видео би ни било от огромна полза особено за студентите, които са решили да запишат уеб трака.Отговори2
https://www.youtube.com/watch?v=VPNAzsUKo2g
Видеото от миналата година, сменяш ulr-лите и callback-ите с promisе-и и имаш решението на нашата задача на 70% :)

от adzhazhev (289 точки)


1

Здравейте колеги,

при проверката попаднах на решение което може да служи за пример как се прави SPA апликация. Предполагам това е репението на Дончо, което си обикаля за оценка :) Има малко грешки, за да не е напълно перфектно, но лесно се подкарва да върви. Пращам линк към варянта на решението такова каквото е свалено.

CODE

П.П. Едитвам, но решението си е за пример, много добре е направено въпреки някои малки грешки, идеята е все пак да се види структурата на едно MVC SPA приложение.


от kizisoft (803 точки)


0
Аз го проверявах , но не смятам че е за пример . Първо за паджирането се изполва KendoUI , а не е написано собствено , а дори и така то не работи по условие да избираш по колко поста да показва . И второ тестовете за паджинг вобще не правят нищо смислено . Те не тестват никакъв метод , а просто тестват дали делението на 2 числа връща 3-то :D .

от TeodorTunev (3061 точки)

0
И съобщенията към потребителя на приложението са с Alert, не е много яко (макар, че няма критерий за това) ;)

от dimo.petrof (2887 точки)