Избор на трак - анкета


0
Здравейте, Аз пак се включвам с тъп въпрос :) Значи гледам, че са пуснали избора на тракове и в анкетата, която там са подали - има възможност да си изберем първо желание и второ желание.
Аз и на двете желания си избрах "Разработка на уеб приложения", защото беше възможно и искам това да уча.
Та въпроса ми е - има ли смисъл това, което съм направил или по-логичното е да си избера на първо уеб и на второ mobile ?
Тоест има ли по някакъв начип по-голяма тежест, ако и на двете места сме избрали уеб трака - или просто, който е направил анкетата, не е направил при избиране на някой от отговорите за "Първи избор" - той да изчезва от втори ?Отговори0
Здравей,
Трябва да избереш различни направления.
Върни се на анкетата и ще може да промениш отговора си :)

от todor (5058 точки)


0
Няма по-голяма тежест. Единственото което си направил е че си се лишил от избор да продължиш в академията ако успеха ти не стигне да влезнеш в web трака.

от JulianG (5316 точки)


0
Така и предположих - хубаво, че може да си променяш избора :)

от nzhul (3415 точки)


0
Къде е тази анкета? Аз съм онлайн и нищо не знам за нея.
// Очаквах че избора на специалност ще е след алгоритми и бази данни, а не сега.

от lokiko91 (790 точки)


0
Аз получих мейл с линка към анкетата (виж по-долу), но уча присъствено. Нямам представа дали онлайн курсистите са получили такъв мейл. Ако не ти се отваря линка просто драсни едно съобщение на пощата на Академията със запитване.
From: Telerik Academy Date: Fri, 8 Aug 2014 16:00:42
Здравейте, Надяваме се, че презентацията на направленията в „Академията на Телерик“ ви е помогнала да решите как да продължите обучението си при нас. Изпращаме ви кратка анкета (http://telerikacademy.com/surveys/surveys/take/1), с която да направите своя окончателен избор. Моля да я попълните до 23:59 ч. на 17 август 2014 г. Поздрави!

от encounter (1041 точки)

0
Грешка Тази анкета не е достъпна за вас!
Това е съобщението което получавам. Изглежда правилата за онлайн студентите са различни. Ще си следя пощата редовно.

от lokiko91 (790 точки)