Кога ще стане ясно класирането за траковете


2
Здравейте - искам да попитам - понеже не ми стана ясно - класирането за траковете (Web, Mobile, QA) ще стане на 18 Авг. след КПК или на 9 Септ., след като приключат СДА и БД?Отговори0
Според видеото, ще има интервюта за QA академията и класирането ще стане ясно около 8-9 Септември.

от lithical (992 точки)


0
Ако искаш го напиши като отговор и го избери като най-добър за да се вижда от всички. :)

от scarylabcat (801 точки)

0
Мерси за предложението, преместих го :)

от ageorgieva (610 точки)


0
Според мен ще стане ясно след КПК, иначе защо да ни карат да се записваме от сега и последният срок за анкетата за направление да е 17ти :?
И на изпита по КПК беше казано, че той ще е с много голяма тежест за отсяване, те СДА и БД може би няма да влизат в балообразуването.
Все пак трябва официална информация, само предполагам.

от staccobain (834 точки)


0
И аз така разсъждавам. Ако класирането ще става ясно септември, няма логика да искат да попълваме анкетата сега.

от dani_ddd (346 точки)

0
Според мене куросвете по структури от данни и алгоритми и бази данни са едни от най-важните и ще влязат в класирането, независимо че запосването ще става сега. Общо взето тази година нещата не са много ясни от самото начало и затова може да има убъркване. Все пак не забравяйте че преди да са свършили тези два курса няма да има нищо друго.

от nikolap (555 точки)8

Привет,

Анкетата за избор на направление в "Софтуерната Академия на Телерик" ще бъде активна до 17 август (вкл.). Всички избрали QA трака на първо или второ желание ще бъдат записани за курса (https://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/183) и очакваме с огромно любопитство да се изправят пред предизвикателството и да ни изпратят бъг по описанието към лекцията за Представяне на професията QA инженер от 18 до 24 август. Курсистите класирали се за QA трака ще останат записани за курса, останалите ще отпишем. Силно се надявам да имаме крайно класиране до 30 август.
Интервюта няма да има за никое от направленията.

Поздрави,
Ася


от ageorgieva (610 точки)


0
Ами който не е отбелязал QA няма ли да е като 3-то желание?

от dany90 (1340 точки)