пропуск записване онлайн текущи 2 курса


0
Здравейте, колеги трейнъри,
извинявам се, че пиша директно тук. Но на 21.8.21.2014 (21:43 ч.) вечерта съм изпратил мейл на академията относно това, че съм пропуснал записването онлайн на курсовете - DSA и DB.
Мейла е следният:
Здравейте,
направих върховната глупост да пропусна срока за записване на двата текущи курса в Академията - Структури данни и алгоритми и Бази данни. Бях останал с впечатление,че сроковете за онлайн записване са до 24.8.2014 г. Накратко няма смисъл да се оправдавам. Молбата ми е, ако може да ми дадете шанс все пак да ги запиша тези курсове. Може да проверите по мейла ми и профила при вас - kaizer , че съм редовен участник от миналата есен, и макар да имам и невзети изпити, много ми се иска да мина и тези 2 курса.
Предварително благодаря за разбирането!

Знам, че сте натоварени, и най-вероятно затова не смогвате да отговаряте на мейла, но тъй като курсовете напредвад, и предполагам и сроковете за домашни са към края, някои ако не са и минали, моля да обърнете внимане на молбата ми.
Благодаря!
Отговори0
Здравейте,
Вече имате отговор на имейла.
Поздрави, Тодор

от todor (5058 точки)


0
Здравейте, аз съм в същото положение, но моят мейл е от 22ри преди обяд. Също не съм получил отговор. Даже мислех, че проблемът е в броиката хора и за това е променен срокът за записване

от kizisoft (803 точки)

0
Колега, ще споделиш ли поне какво ти отговориха, че аз все още нямям отговор, предполагам че и темата като е затворена не се забелязва.

от kizisoft (803 точки)