QA академия за работещи?


0
Здравейте, имам въпрос относно присъствията в QA трак-а.
Уча присъствено в акацемията, като същевременно и работя. Горе-долу съчетавах успешно работата и лекциите(като DB курса присъствах само на 1-та лекция), като малко закъснявах за вечерната група.
Приет съм в QA трак-а по трето желание. Въпроса ми е - задължителни ли са присъствията на лекциите и workshop-ите. Аз нямам възможността да ги посещавам от 16:00 ч., и ако са задължителни - това значи ли, че отпадам от академията?


в QA академия от sideway (0 точки)


Отговори2
Това беше и моето питане в началото още като ни разпределиха. Ето какво съм писал и какъв отговор имам.

Въпрос:

Здравейте г-жо Георгиева,

 Вчера Ви написах лично съобщение във форум системата на Телерик относно участието ми в Quality Assurance направлението на софтуерната академия. Не съм сигурен дали сте получили съобщението ми, за това реших да Ви пиша и тук на електронната поща. 
 
 Участвам в курсовете на софтуерната академия на Телерик от есента на 2013г. в присъствена форма и съм разпределен в направлението Quality Assurance. През делничните дни на седмицата работя от 9:00 до 18:00 и ще е почти невъзможно да идвам на време за заниманията от 16:00 и 17:00 понеделник, сряда и петък. Въпросът, който живо ме интересува е дали ще мога да взема участие в това направление предвид обстоятелсвата, като ще се старая да наваксам пропуснатото с гледане на видео материалите от лекциите и упражненията и да присъствам поне от 18:00 на занятията.
 
 Разбираемо е да държите на присъствено участие на студентите в академията на занятията. Ако смятате, че моят случай няма да се впише добре в програмата на Quality Assurance направлението и няма да толерирате закъснения за занятията, моля да ме уведомите, за да взема на време мерки и да продължа обучението си в академията в някое от другите направления онлайн.
 
 Ще очаквам Вашия отговор. Предварително Ви благодаря!
 
Поздрави,
 
Младен Младенов

Отговор:

Здравей Младен,

Обсъдихме случая и решихме ти да прецениш дали би могъл да се справиш и с работата и с QA академията.

Аз бих искала да си наясно, че въпреки, че имаме задължителни часове три пъти седмично, през останалото време също ще имате много с какво да се занимавате

ü  домашни

ü  екипна работа, която започва малко след началото на обучението и се представя всяка седмица в петък

ü  изпити, които със сигурност ще са в работно време

Относно присъствията, ще очакваме да идваш след работа и да се включваш при нас (дори и за по-малко часове) J

Също така обмисли с какво ти се занимава J. Ако решиш ще очакваме да ни изпратиш бъг.

 

Поздрави,

Ася!

Съветвам те да пишеш и ти един мейл и да провериш за всеки случай.


от mladenvm (235 точки)