Менюто ми се калъчи


0

Здртавейте, 

имам проблем с падащото меню. На моя компютър е добре, но като го пусна на друг се калъчи (менютата, които трябва да са едно до друго застават едно под друго според дулжината на прозореца). На моя компютър като зумна или като умаля прозореца пак се калъчи. Даже и чрез суперфиш като го пусна пак се калъчи.Как да го поправя?

Ето го и кода:http://pastebin.com/0VzvTWUv# и целия проект в дропбокс: https://www.dropbox.com/s/llm3lcy06te6zv0/website-econometrics.rar?dl=0

 
Отговори2

Дай малко по-отзад да почнем.

Намери си някое място в интернет по подобието на http://jsbin.com/ Не съм сигурен дали там можеш да слагаш външни скриптове, ако може и то става. Така в текстов формат както си го дал в http://pastebin.com/ не върши абсолютно никаква работа.

Какво се предполага, че трябва да има въс файловете:

styles/index.css

styles/style.css

ArxikhSelida/styleArxikh.css

styles/custom.js

styles/EmfanishFormas.js

styles/math.js

styles/OperationsWithMatrix.js

styles/OptimizationAlgorithms.js

?

Какво ти предполагаш, че трябва да направи човека дето има голямото желание да ти помогне? Да сътвори от нищото проект с твоя код, да търси в интернет дали има файлове с такова име за да ги добави... въпреки, че не виждам как по-точно ще уцели styles/index.css, styles/style.css, styles/custom.js, че да ти подкара кода и да види къде ти е проблема?


от saykor (8845 точки)


0
eto konvertirah celiq proekt na rar i go kachih v dropbox:https://www.dropbox.com/s/llm3lcy06te6zv0/website-econometrics.rar?dl=0. Имаш право, просто бързах и не прецених достатъчно добре!