Качване на цялата Лекция за Wordpress


3
Кога ще качите останалата част от лекцията за WordPress след втория час?Отговори2
Лекцията от вторник не е записана цялата, защото рекордера се беше бъгнал след почивката. Може би ще качат и лекцията от четвъртък.

от dosman (400 точки)


0
А колко време сте продължили след почивката без рекордер?

от georgi.s.yankov (6219 точки)

0
Не знам кога се е счупил, но може би около час.

от dosman (400 точки)5
Няма да е лошо наистина да качат и лекцията от четвъртък. И без това нищо не разбрах от тази от вторник! 4 месеца бавно и подробно учим HTML и CSS и сега изведнъж за изпита ще трябва да правим проект с CMS - нещо предадено много набързо... Дали пак трябва да напомним, че в курса има начинаещи!? Има хора, които за първи път чуват що е CMS, WordPress, php, Upload на сайт и т.н. И понеже аз съм един от тези хора, ще си призная, че не разбрах абсолютно нищо от последната лекция!!!!! И от HTML и CSS не разбирах, но за 4 месеца все понаучих нещо. Но сега... абсурд!

от A4oTo (0 точки)


0
Само искам да помогна на колегите, не си кръщавайте index.php на home.php за тези които ползват новите версии на WP. home.php не работи прекръстения на front-page.php :) да не берете ядове, много интересна лекция, току що е гледах и аз се чудя защото така е ресната. Дано качат и останалата част. Успех на всички!

от zv.hristov (0 точки)

0
Най-добре да вземат да направят още няколко лекции за WP!

от A4oTo (0 точки)1

zv.hristov дали може да обясниш малко по-подробно това, което си написал? Аз и без това не разбрах защо първо правим index.php и го пълним с код, a после го изпразваме и правим home.php. То пък изобщо ако нещо разбрах от тази лекция... добре щеше да е!


от A4oTo (0 точки)


0
Исках да напиша, да не се кръщава index.php на home.php, просто не работи на новите версии на WP. За да тръгне я кръстете front-page.php!!!Най-ощо казано php-то изплюва html. Има много изписано за wp, пробвай да си направиш най-обикновен бизнес сайт, първия път ще ти е доста трудно и тромово, но без да опитваш няма как да се научиш.

от zv.hristov (0 точки)