[End-to-end Apps] Информация за изпита на 13 октомври 2014


2

Здравейте,

Поздравления вие сте допуснати до практически изпит в курса „End-to-End JavaScript Applications“.                                                                                  

Изпитът ще се проведе в понеделник, 13-ти октомври 2014 от 10:00 до 18:00 часа в зала „Enterprise“ (етаж 2) в „Академията на Телерик“.

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп, тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници. Препоръчително е да си осигурите и външен интернет (ако имате такава възможност). Ние, разбира се, ще се постараем да няма проблеми с интернет връзката по време на изпита.

Преди началото на вашия практически изпит задължително трябва да стартирате AntiCheat приложението и да не го изключвате, докато изпитът ви не приключи.

Използването на програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита.

Можете свободно да използвате всякакви външни ресурси (интернет, книги, записки и др.), но не и да комуникирате с други хора, използвайки Facebook, форуми и др.

Поздрави и успех!

Екипът на „Академията на Телерик“ 
Отговори0
Момчета, евала за яките курсове, само когато е възможно обявявайте датата за изпит поне един работен ден предварително, че е доста трудно да си пуснеш отпуска от неделя за понеделник. Извинявам се ако съм в грешка, но аз досега никъде не видях информация за изпит на Е2Е на 13ти. Поздрави

от stanev.plamen (1143 точки)


0
http://youtu.be/RRJPhTok4SM?t=1m36s Тук го има.

от Nikolay_Radkov (2911 точки)


0
Още когато излезнаха направленията бе дадена програма, която и до момента се спазва точно с дата на започване на курса и дата за изпит. Бе казано, че изпитите в WEB ще са понеделник, а Mobile вторник. Така че доста отдавна се знаеше, че точно утре ще е изпитът.

от penjurov (1466 точки)


0
Mobile трака вече е 3 дни закъснение от програмата, а Уеб-а следващия курс ще започне с 1 ден закъснение, така че оттук нататък сроковете няма да са 1 към 1 като първоначалните и при пускане на отпуски е хубаво да се внимава и проверяват нещата.

от RANOPILE (1038 точки)


0
И въпреки това вярвам, че системата понеделник/вторник ще се запази. Така че би трябвало да е предвидимо. P.S.Тъп телефон 100 answers вместо comments направих :(

от penjurov (1466 точки)