Малко информация ?


0
Здравейте,
Имам интерес да започна онлайн курса за C#...и понеже съм начинаеща, би билоло логично да тръгна от нулата. Бяха ми споменали, че в най-близко време ще се състои, но не успявам да намеря никаква такава информация в сайта... Въпросът ми е кога ще е следващият курс за C#- първа част, за да имам някаква готовност за действие? : )Отговори1
Здравей,
Както можеш да разбереш от сайта на академията, в моемнта има отворено кандидатстване за следващото издание на академията. Повече информация - http://academy.telerik.com/academy/apply. Първият курс в академията е именно C# - част 1, тоест този курс ще започне от месец Януари 2015. За да не чакаш до тогава ти препоръчвам ако имаш желание да започнеш още от сега с видео уроците от тазгодишната академия:https://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/144.
Успех!0

За да си по-подготвена за входния изпит (за който вече колегата по-горе е споменал), ти препоръчвам да започнеш възможно най-скоро (щом си начинаеща) да гледаш видеата от подготовката на Училищната Академия за националната олимпиада по информационни технологии, които можеш да намериш в Youtube. Въпросите, които се разискват в тях, биха ти били много полезни като подоготвка за IT теста, който е част от входния изпит в Академията. Ето едно такова примерно видео. Отстрани до него като предложения в Youtube излизат и други такива. Колкото повече изгледаш, толквоапо-подготвена ще си. Казвам ти го от личен опит ;) Иначеколегата по-горе е прав наистина, че е добре и да започнеш от по-рано с материала от първия курс (C# part I), за да ти е по-лесно като започне курсът. Успех! :))


от kalbo_17 (2709 точки)


0
Понеже не мога да отворя линковете дадени от s.min4ev ще си позволя да задам и свойте въпроси тук.
1. Интересувам се единствено от он-лайн обучението, тук ли да кандидатствам: https://telerikacademy.com/SoftwareAcademy/Candidate или просто когато започне записването за курса "C# част 1" да се запиша тогава?
2. Понеже ще съм он-лайн трябва ли да представя накакви документи (Автобиография, Мотивационно писмо, Дипломи и т.н.)?
3. Ще трябва ли да правя входен изпит?
От около месец се подгорвям усърдно (накрая на миналогодишния курс C# част 1 съм, правя всичките домашни и чета книгата паралелно). Много се притеснявам да не изпусна нещо за записването и искам да съм напълно информиран.

от PetarRusev (153 точки)


0
Щом искаш онлайн не ти трябва нищо друго освен да се запишеш онлайн, когато доиде курса, от студентската система.

от tddhome (3086 точки)