Оценка по SPA


0

Здравейте.

Резултатите ми на изпита за SPA са доста по-ниски от очакваното.
Нямам филтър, datepicker-и, не съм си играл да показвам isMine, има начин да се влезне в страница в която не би трябвало да имам достъп, валидацията е доста слаба и сега забелязах че в страницирането на пътуванията има бъг(за да работи трябва да се натисне search, явно съм омазал нещо.) Далеч не е перфектен изпит, но дори яко да се орежа пак би трябвало да имам повече точки. Като изклиучим по-горното клиента е напълно функционален(макар и много грозен). 

Изпратех проекта на познат който не можа да го отвори понеже пускаше сървър от app директорията а не от Client директорията. От там пътищата се променят и нещата не работят коректно. Страхувам се и някой от колегите да не са сторили същото.

Къде бих могъл да пиша или да се обърна?

Благодаря за вниманието.

П.С. - не знам до колко има смисъл да губя времето на трениорите, но така си казах и за предния изпит, където се оказа че ми трябват 3 точки и.... 
Отговори2
Здравей колега,
трябва да изпратиш емайл на academy@telerik.com с молба да ти преразгледат изпита.

от tddhome (3086 точки)


0
Разбирам те напълно, аз очаквах около 75, а имам 63, като на 3 изпита вече съм бил на 2 точки от отличие.

от dimo.petrof (2887 точки)


0
В случая не знам до колко оплакването ми има смисъл. Правя го по-скоро понеже все още ме е яд, че нищо не направих предния път. Мислех си че оценките изобщо не ме интересуват, но явно съм сгрешил. Кой знаеq възможно е оценяването да е адекватно и аз просто да нямам адекватен поглед и да съм пристрастен към собствената си работа :)

от LazarDL (46 точки)


4
Аз също на този изпит се чувствам доста недооценен някъде ми бягат 10 точки ама не мога да разбера къде и мисля да пиша, за да ми я преразгледат. Говорих и с други колеги и те имаха доста големи отклонения от това, което смятат, че трябва да имат. Мисля, че на този изпит е падал голям хейт. Вероятно и на сървисите, ама там като няма точки е трудно да се прецени.

от Vali0 (1139 точки)


0
Аз имам точки на сървисите ... 75/100

от dimo.petrof (2887 точки)

0
Предполагам колегата има предвид, точките които всеки въпрос/отговор носи.

от LazarDL (46 точки)0
Има ли файда да се праща писмо за преразглеждане? Че съм на 2 точки от взет все пак.

от bstaykov (528 точки)


0
Ами аз съвсем оптимистично още си чакам отговор :D

от LazarDL (46 точки)