[EVENT:Kino] Като за ПРЕД последно!


6

Колеги предлагам ви да се съберем и да направим едно кино. 

Място: Арена Младост IMAX 

Филм: http://www.imdb.com/title/tt0816692/

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=qB8_YlS1kqc

 

Можете да се записвате тук: http://doodle.com/cu9kwyb9hi5fqbu9#table

Като се разбере кога ще ходим ше направя резервация. Ще се съберем примерно половин, един час преди филма за да можем да се оправим с парите и отиваме да гледаме :) Надявам се да отидем колкото се може повече хора :)

=========================EDIT=============================

По резултатите от записването за сега мисля крайната дата за записване да е СРЯДА(утре) 8:00 вечерта. Идеята е да мога да направя резервация и да избера по-добри места. Ако някой все пак изпусне срока винаги може да си купи билета на място и да се надява, че ще има място. Съдейки по това че примиерата мина отдавна и че отиваме на ранната прожекция, според мен, местата не би трябвало да са проблем. 

========================EDIT2=====================

Колеги предлагам утре да се чакаме в 18:00 часа пред киното или някъде вътре. Желателно е да сме се събрали до 18:45, защото след това резервацията отпада. Киното се намира ТУКТова е моя телефон ако някой има нужда да се свърже с мен: 0885 51 83 83. Билетите са по 8 лв.
Отговори3

В Арена имат намаления за групи. За 2Д филми са следните: 6 билета струват 36 лв., а 12 - 66 лв. За 3Д са следните: 6 билета струват 48 лв., а 12 - 90 лв. ( цени на билетите в кино Арена Младост )

А иначе филмът е изключителен. Най-много ми хареса момента, в който визуално представят как времето и пространството са слети в едно. Наистина невероятно. Приятно гледане !!!
0
Well, thank you for the spoiling!

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
Иво, не бъди толкова черноглед! Все пак ви разкрих 0,5% от съдържанието на филма и го направих с една единствена цел - да предизвикам интерес у повече хора. Надявам се, че сте останали приятно изненадани.