проблем с клавиатурата


0
Здравейте,имам следния проблем.
Явно дъщеря ми е натиснала някаква комбинация от клавиши на лаптопа и седа половината от клавишите не отговарят (на нито един от избраните езици).
Пример:
К (излиза "/к" и се отваря прозорец все едно е натиснат десния бутон на мишката в който са изброени -отмяна, изрязване ,копиране и т.н.
, (излиза "с,")
I (автоматично се отваря някаква търсачка и буквата се изписва там)
3 (презарежда прозореца)
8 (+)
*(_*)
Всички останали цифри са неактивни.
Моля за идеи какъв може да е проблема.Сменях настрийките на клавиатурата, езици , рестартирах компа .....но уви нищо не се оправя.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
П.п. варианта с преинсталация не е за предпочитане !!!

в Други от rossss (0 точки)


Отговори0
Ако махнеш мишката и рестартираш, проблема остава ли? Каква марка е лаптопа? Каква е операционната система?

от Flystar (1171 точки)


0
Наистина зависи какъв модел е лаптопа и марката, може първо да пробва дали не е от FN клавиша за комбинации, друг вариант да задържи продължително SHIFT бутона или да го натисне 5 пъти последователно - да не е от enable/disable Sticky keys (достъпва се също от Ease of Access Center > Make the keyboard easy to use за Windows 7).

от tsonko_genov (708 точки)


0
Може да е задържан някой бутон, но не мога да се сетя при кой задържан бутон се появяват тези символи както си описал ти. Може да пробваш това: http://www.keyboardtester.com/ Ще видиш дали бутоните са активни и отделно ако има заседнал бутон няма да се натисне и няма да се оцвети в зелено.

от hrist0.stoichev (1121 точки)


0
Пробвай да си деинсталираш драйвера на клавиатурата от Device Manager-а

от ivan.yosifov (679 точки)