Къде да хоствам евтино ASP.MVC5 приложение


0
Добре хора това ме човърка от известно време. Ако може някой с опит да сподели - ако днес се хвана да напиша някакво малко проектче, за български клиент и бюджет около 500 лева, с 3-4 таблици в базата. Къде може да хостна проекта за около 60-100 лева на година ? Също така ме интересува мога ли на някой от българските хостинг провайдъри да кача някой проект, който е писан на MVC5 и да използвам Entity Framework и Code First ?
Абе с две думи - мога ли да хостна проект подобен на това което правихме на изпита по ASP.MVC, на някой български хостинг за около 60-100 лева годишно ?
Знам, че нещата са културни в Appharbor и др подобни сайтове, но там цените са малко по високи и за малък проект не е оправдано.

в ASP.NET MVC от nzhul (3415 точки)


Отговори10
https://www.icn.bg/ - поддържа .NET 4.5, т.е. и ASP.NET MVC 5 - имам хоствани ASP.NET MVC 5 приложения там и нещата си работят супер поне до момента.

от gallumbits (2371 точки)


0
Чук - аз и без това имам няколко проекта на PHP там при тях и знам, че са точни като отношение. Ама не знаех, че имат и .NET 4.5. Благодаря ти за отговора :)

от nzhul (3415 точки)

0
На icn хостинга е добър, да!

от plamen.yovchev (3283 точки)0
Мисля, че superhosting.bg предлагат такъв хостинг

http://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-windows-hosting-plans.php

от Regina05 (30 точки)


0

Superhosting имат такъв план - 57.00 лв на година.

http://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-windows-hosting-plans.php

Edit: Поддържат ASP.NET MVC v2.0/v3.0 и .NET Framework 3.5 SP1 / 4.0.


от neutrino (3376 точки)


0
Тва пише, че е за mvc2/3 и framework 3.5/40
Освен да хвана и да им звънна и да ги питам директно. Щото ние хубаво ги учиме тия нови технологии, ама ако няма къде да ги хостнем, колкото и да е смешно - трябва да пишем на нещо по старо като WebForms или друго.
Щото сега реално имам един проект, които искам да започна и се чудя на какво да започвам да го пиша.
Иска ми се да пиша на MVC, но ако няма къде да го хоствам - ще трябва да мисля нещо друго.

от nzhul (3415 точки)


0
е ти представяш ли си да няма къде да го хостнеш :) разпитай българските доставчици, а иначе чуждестраните си го предлагат отдавна


0
и на мен в момента ми трябва да хостна проект ии признавам претърсих всички бг доставчици, надявах се от СуперХостинг поне да са в час с новите технологии, но сгреших. В момента се поддържа MVC 4, но е в демо версия, все пак казват че няма проблеми, ама не е сигурно. А пък за MVC 5 да не говорим

от sa66eto (1945 точки)