Проблем с Sublime Text!


0
Здравейте,
използвам Sublime Text 2.0.2 и имам следният проблем - без да искам натиснах някаква клавична комбинация и сега всичко, което пиша като код (параграфи, списъци и т.н.) се рендира като линкове в браузъра. Опитах се да го изключа, но нямам идея как!

Ще съм благодарна на всяка помощ!Отговори0
Предполагам пишеш HTML. Сигурна ли си, че нямаш някакви тагове вътре. Не се сещам кое точно в Sublime Text би променило нещата така или просто не схващам какво имаш предвид.

от m3tr0n0m3 (660 точки)


0
HTML, да. Проверих - нямам. Освен това премахнах тази версия на Sublime, инсталирах нова но проблема пак си е на лице...

от petyapetkova (402 точки)


0
Опитах с версия 3 на Sublime Text, както и с CoffeeCup, но незнайно защо всичко което напиша независимо в коя програма, става линк!

от petyapetkova (402 точки)


0
Като чета за проблема ти ми се струва, че няма нищо общо с редактора. Провери дали имаш някой незатоврен таг (и по-конкретно a таг). Може да си минеш html-а през някой html валидатор за по-лесно.

от westi3m (5621 точки)

0
http://validator.w3.org/#validate_by_input Особено в началото като пишеш HTML е хубаво да минаваш през този валидатор. Учи на добри практики ;)

от RANOPILE (1038 точки)


0
Оххх, в бързината човек прави груби грешки, особено когато си на 2001-я ред код. Да, колега, беше прав - пропуснала съм затварящ таг, но не сметнах за нужно да проверя, понеже работя с HTML от над две години хахаха. Е, поука си беше това,
благодаря на всички за вниманието!

от petyapetkova (402 точки)


0
лекция ли беше това, че да се внимава трябвало ? ;)

от AVelev (455 точки)