Защо звукът на онлайн уроците се забавя?


1
Защо така се получава това забавяне на звука при онлайн уроците спрямо картината? А по-важния въпрос е мога ли да го оправя някакси? Съжалявам, че съм изпуснал курса при провеждането му и сега започвам да ги гледам. Първите няколко урока ги знам и не ми беше трудно да разбирам дори и със забавянето на обясненията, но предполагам по-нататък, особено като стигна до JavaScript, може би няма да мога да схващам добре. Та ако има някакъв начин да се оправи .. моля да помогнете :)

в Други от bl3ck (0 точки)


Отговори0
Здравей,
Принципно досега не е имало такъв проблем.
За кой курс говориш ?
Какъв е интернета ти, има вероятност да е от това и още по голяма вероятност от кой браузър гледаш. зависи какви декодери има, може да са стара версия.
Препоръката ми е изтегли си видеото локално, като застанеш на него има буттон за download. И на компютъра вече си го пусни със свестен player.
Ако продължава да има проблеми пиши.
Поздрави,
Борис Гуцев

от Boris (3959 точки)


0
Първо, само да вметна, че става дума за избързване на звука а не забавяне, объркал съм думите :) Ами и аз в началото си помислих, че може да е от браузъра и изтеглих да ги гледам с плейър. Та става дума за първите 3 видеота( Opening, Concept tools, HTML5). При тях се получава това. Но току що изтеглих 4-тото и 5-тото и запревъртах и ми изглежда, че няма проблеми. Но на предните постепенно избързва с продължителността на клипчето. На 25-тата минута примерно е около 3-5 сек... докато накрая е почти 30сек (специално HTML5 клипчето). Но както казах следващите ми изглеждат добре ... ако пак има нещо ще пиша допълнително. Благодаря все пак за отговора :)

от bl3ck (0 точки)