Проблем със сайта cgart


2

В какво се състои проблема! Влизането ми в сайта чрез вход не става... попълвам си емайл адреса с който съм регистриран и паролата и изписва, че съм написал грешен емайл или парола... това няколко пъти реших да сменя паролата, като дам на забравена парола, получавам след няколко крачки новата парола и след опит да влезна пак е не успешен, влизам в сайта чрез 1вия си емайл получен където е даден линка за активиране на профила в сайта!
проблема е също, че като дам да си видя профила изписва следното:

Не успяхме да открием това, което търсихте!

Възможно е, Вие или някой друг да е въвел неправилно адреса. Може би, искате да се върнете назад към началната
страница
и да видите дали можете да намерите това, което се търси от там.

Код на грешката: 404 – Файлът не е намерен
 

Проблем е че когато се записвах за Курса аз се записах да ходя на живо на курса, обаче емайла който трябваше да получа с адреса където то ще се проведе закъсня с няколко дни и понеже имам сестра тя решила да му пусне пак заявка за регистрация, обаче чрез нейната заявка вече бях на другия ден удобрен и на 2 варианта онлайн и на живо, което аз не можах да предопредя не знаех точно къде да пиша и реших да го карам онлайн.... :(

И сега не знам въобще да ли съм учасник реално в някой от 2та варианта на участие за курса :(

В други въпроси тук четох за някаква excel-ка таблица която така и не намерих къде да я търся! :(
Отговори0
Здравейте, имам същия проблем и от миналата седмица пиша имейли, с цел някой да помогне за разрешаването му.2

Колеги точно затова писах и аз преди седмица и повече. Не кликайте на "тук" ако се регистрирайте през социалните мрежи и получите емайл с известие - "за да активирате профила натиснете ТУК". Това тук сбозя работа, аз също им писах, но никакъв отговор. Направих си регистрация нова и пак получих такъв емайл, но не натиснах на "тук". Преди 2-3 дена тествах с нова регистрация и в емайла го нямаше това "тук", но какво се случва всъщност не се знае и дали са го оправили със сигурност не знам, тъй като не ми върнаха отговор. Отделно разцъквам по сайта и има доволно бъгчета, но айде това не е болка за умиране лошото е, че цели профили се чупят.


от Viktor_Ivanov (2505 точки)


0
Аха, но в момента както ми е съществувам ли или не и ако го оставя така пречи ли? Защото днес вече си качих 1то домашно, да направя нова рег и кача същото домашно да не стане нещо копнал си :)

от DarkenRah (57 точки)

0
споко направи си нов профил, това е и не натискай по емайлите. Даже напиши съдържанието на емайла като го получиш да видим какво има в момента, но не натискай никъде. Другото гадно нещо е, че не ми помни входа и всеки път трябва да се логвам наново. И при вас ли е така.

от Viktor_Ivanov (2505 точки)