Домашното ми не се ъплоудва!!:(


2
Има 15 мин до 28-ми, а сайта не иска да ми качи файла, предполагам заради големия трафик. Това проблем ли ще бъде за бъдещото ми участие в курса??

в Photoshop от morgane (0 точки)


Отговори0
Да, и при мен е така :| Надявам се да се вземе под внимание, иначе изпускаме срока.

от shoko (1073 точки)


2
Тъй като домашните представляват създаването и публикуването на нов проект в сайта, а не качване на файл в някаква форма, предполагам, че при проверката им, ще се гледа дата на качване и ще се сверява с посочената крайна. Няма нещо като таймер, който в 00:00:00 да възпрепятства от качването на каквото и да е. В този ред на мисли, съмнявам се да има проблем за няколко часа и дори ден-два. А и хората от CGArt сигурно са усетили, че имат проблеми със сайта заради overloading и предполагам ще вземат това предвид. Поне с другите курсове на Телерик, никога не е имало проблем за такива малки разминавания. Но този проект е съвместен, така че може и да са различни условията. Нека и някой от организаторите изкаже мнение, но това е моето становище по въпроса. :)

от Ivaylo.Angelov (1890 точки)


0
Не може да уплоудне, понеже повечето хора гледат да си направят домашното в последния момент. И принципно никой няма да ви е виновен, ако изпуснете срока, тъй като имахме на разположение 2 седмици да го направим и то беше доста лесно домашното. Иначе би трябвало в сървара на CGArt да се изпращат заявки, когато се качва даден проект и те да приемат само тези, който са изпратени до дадената дата. Колкото до бъдещето ти участие в курса, това не е проблем, просто най-вероятно няма да можеш да се бориш за сертификат.

от DGrigorov (678 точки)


0
Според мен всеки сам избира и преценява кога да си прави домашното и кога да си качи проекта. Когато курсистът е на път да спази срока и сайтът го възпрепятства, това не би следвало да е по вина на курсиста. А що се отнася до това колко лесно или трудно е домашното - това е субективно и идеята е да се учим.

от shoko (1073 точки)

0
Пожене повечето курсисти са решили да си направят проекта в последния момент, затова има проблеми. Иначе успяхте ли да ги качите?

от DGrigorov (678 точки)