Относно изпита за сертификат


1
Искам да попитам какво ще стане, ако някой си купи теста, в смисъл поръча от Събитие.бг, и до края на курса не усвои даден материал и не може да си направи домашното ?Отговори1
Теста ще се прави на няколко дати в групи до 25 души и ще допускам единствено хора, които са предали всички домашни. При купуването на билет вие определяте удобно време за вас и ще бъдете включени в първата свободна група по ваше желание. За момента има най-много желаещи за събота сутрин, като първата дата вероятно ще бъде 8-ми септември. Остава да се уточни мястото.
Основната полза за всеки чрез записването е, че на теста ще мога да дам обратна връзка какво мисля за всеки файл от вашето домашно, което трябва да ми пратите като PSD файл преди теста. Ние искаме да даваме сертификати на хора които наистина са научили нещо и могат да го прилагат, като искаме и да помогнем на тези които изпитват затруднения. Трябва да изпратите поне един PSD файл за всяка тема (задавам поне две неща), и максимално три.
В този ред на мисли през септември планираме да пуснем функционалност в CGArt която да помага на хората да се учат един от друг когато имат проблеми и преподавателя и асистенти да се намесва само в определени моменти когато никой не може да даде правилното решение.
Ако нямате възможност да се явите на определените дати, съответно ще ви възстановим парите.

от nixonanim (5 точки)