Въпрос относно официалното откриване на „Софтуерната академия на Телерик”


0

Здравейте,

Във връзка с предстоящото откриване на „Софтуерната Академия на Телерик” на 7 януари 2015, бих искала да попитам дали някой е получил имейл с потвърждение, че се е регистрирал успешно за събитието, както и в коя зала е разпределен?

Благодаря предварително!
Отговори3
Доколкото разбрах, потвърждение няма да има а направо да ходим. Там като се отиде ще кажат.

от E.Mitev (178 точки)


2
Потвърждение май няма, защото получих писмо в което ми напомнят да се регистрирам, а за тези които вече са се регистрирали да не обръщат внимание на въпросното писмо.

от pzubev (125 точки)


4
Няма потвърждение, направо идвайте, ако сте се регистрирали.

от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Няма потвърждение, понеже сами са ни написали още в първото писмо, че формата за регистрация ще се затвори в момента, в който всички места се заемат :) Т.е. засега е тип "елате повече"

от Vissonia (90 точки)


0

Предполагам лаптопи утре няма да ни трябват, предвид, че ще сме голяма маса хора. Правилно ли разсъждавам или ще имаме и практически занимания, за които ще е необходим компютър? Ако някой знае, да пише.

Благодаря! :-)
0
И аз нямам търпение да започнем, но лаптопите утре няма да се носят :) Ако трябваше, мисля нямаше да пропуснат да ни го кажат в писмата също.  По-скоро от 8ми, но моят (лаптоп) закъснява и първия път поне ще ми се наложи да съм без :/

от Vissonia (90 точки)

1
Утре е само откриване. Не ви трябват лаптопи :)

от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Колко време ще протече самото откриване има ли някой представа ? 

от Maindfield (47 точки)


1
До колкото знам от минали години, не повече от 1:30 - 2 часа. Ще видим.

от Absend (777 точки)


0
мейлът беше общ - до всички регистрирани и нерегистрирани, така че явно няма потвърждения0
Да ви попитам ,колеги,  понеже не успях да дойда за откриването и не успях да се регистрирам, дали регистрацията е задължителна и как да разбера в коя зала съм разпределен?

от nastycais (40 точки)


0
Нямаше и смисъл от ранна регистрация за залата на живо и конферентната видео зала. Всички се наблъскаха където им падне.