Книгата на Наков


2
Някой знае ли къде мога да намеря книгата на Наков- Fundamentals of Computer Programming with C#? Предпочитам да я чета на английски и не в е-формат. Благодаря предварително.Отговори0

от milislavski (886 точки)


1
Пиша само в интерес на истината - СофтУни вече се намира на адрес: кв. Изгрев, ул. "Тинтява" 15-17, етаж 2. Надявам се, никой да не ми се разсърди, че упоменавам сменения адрес от вчера на Софтуерния университет. Знанието трябва да се споделя! :-)0
Във книжарниците по тъговските центрове (моловете) съм ги виждал. Също така можеш да посетиш Софтуерният Университет на г-н Наков там също се продават.

от NorthMania (97 точки)


0

Здравей,

Аз си я купих от една книжарница на "Витошка" (не знам как се казва, посока НДК вляво) за 14 лв с предварителна поръчка. Иначе знам, че минали години Наков я шиткаше на издателска цена от 10 лв. Както и да е. В повечето книжарници я има, ако не в наличност, то с предварителна поръчка и ти я доставят на другия ден.

Поздрави.


от Absend (777 точки)


2

Здравей,
Книгата на роден български език може да я изтеглиш от Книгата на Наков

на английски език тук .

Поздрави!


от mitriohin (216 точки)

3
Човекът е написал че не я иска във е-формат.

от NorthMania (97 точки)


0
Аз си я поръчах миналата година от тук, без проблеми. С доставката ще ти излезе около 15-16лв, което мисля че е допустимо. Книгата е страхотна и парите си заслужават.

от SexPistols (786 точки)


0
Ако си от София, мини през СофтУни да си я вземеш за 10 лв. СофтУни се близо до Интерпред.

от svetlin.nakov (31978 точки)