Относно домашните.


0

Не разбрах за домашните т.е. в един сълюшън слагаме всичките домашни, а в едно домашно имаме много проблеми, тях на отделни програми ли ги пишем, или в една? пример (

Problem 3. Play with MSDN Library,

Problem 4. Hello World....

)

Въпрос 2: има проблеми които onlinerite като мен не могат да ви покажат.Какво да правим?

пример:

Problem 3. Play with MSDN Library

  • Play with Microsoft Developer Network (MSDN) Library Documentation.
    • Find information about Console.WriteLine() method in MSDN.
    • Find information about the Console class.
    • Find information about the class keyword.

You do not have to submit anything in your homework for this problem.

Как да пожавем на оценяващите примерно, че сме се справили с този проблем?

"You do not have to submit anything in your homework for this problem." това значи ли, че не трябва да представяме нищо и съответно не губим никакви точки от даденото домашно?
Отговори1

Здравей,

Да към тази задача не е нужно да представяш нещо с което да докажеш, че си човъркал в MSDN-a. Но ако искаш може да направиш един принт-скрийн, да го прикачиш към общите домашни като *.jpg за да се види че си успял да разбереш за какво се използва MSDN.

Поздрави!


от mitriohin (216 точки)


1
Най-добре ще е всеки сълюшън да съдържа отделни проекти за отделните задачи в ЕДНО домашно. Така всеки сълюшън представлява отделно домашно. За тези задачи, в чиито условие пише "You do not have to submit anything in your homework for this problem." не трябва да предаваш нищо. Съответно няма и да загубиш никакви точки.

от marinJelev (110 точки)


0
Здравей, колега. Всяко домашно трябва да е в отделен solution, а във всеки solution от своя страна трябва да добавиш всяка задача към съответното домашно като отделен project.

от vassildinev (365 точки)


0
По първия въпрос: правиш един сълюшън за дадената тема - например един за InroProgramming, отделен за DataAndVariables etc. Във всеки solution правиш отделен project за всеки проблем(домашна). Дано съм успяла да го обясня достатъчно ясно, а ако не съм можеш да разгледаш видеа от първата лекция, там го има нагледно :)

По втория -  "You do not have to submit anything in your homework for this problem."  това значи ли, че не трябва да представяме нищо" да, означава именно това. 2

Здравей, Лъчезар!

Въпрос 1: За проверяващия, пък и за теб самия, ще е най-удобно да създадеш един blank solution, в който да си сложиш решението на задачите, като съответно нумерираш всяка една задача, започвайки от 01, пример: 

03. PlayWithMSDNLibrary

04. HelloWorld

Въпрос 2: Задачите, в които изрично е казано, че не трябва да изпращаш решение, са за теб самия, т.е. те са основата, върху която ще надграждаш в следващите задачи. 


от lnikod4s (6538 точки)


2

Правиш си Blank Project с име на домашната (InroProgramming). Посел си добавяш нови Console Applications за всяка една задача във вече създадения Blank Solution. Приметно Task.1 , Taska,2 ....Линк към лекцията от 1:36:00 Ако не зарежда от точния момент си превърти към 1:36:00


от M.Yankov (1418 точки)


1

Благодаря много за изчерпателните отговори!

За пръв път се записвам в  академията, но съм гледал предишните сезони и се оказа че това за домашните го знам, но беше добре че попитах за да съм сигурен. :)


от soffronov (5 точки)