Оценяване домашни - език


1
Фийдбека на какъв език да го даваме? 
Аз досега дадох 2 на БГ, но видях, че са ме оценили на ENG.Отговори3
Според мен на БГ е по-удачно, за да можем по-ясно да се изразим и да няма недоразумения после. Все пак и лекциите са на БГ. Мисля, че човекът отсреща трябва да разбере максимално къде е сгрешил или в какво се е справил по-добре от другите. Иначе, май няма изискване за език, аз съдя по критериите за оценяване - и те са на БГ.

от pavleta (507 точки)


1
Е добре - продължавам на БГ.

от kiko81 (1655 точки)


3
Не е лошо да се упражнява английски, ще се радвам да прочета някой feedback in English, as long as it's in English not Engrish :D .

от ivo.rankov.7 (226 точки)


0
So be it then. 

от Pip3r4o (3392 точки)


2
Аз ги пиша на Български език.

от mitriohin (216 точки)


1
И аз ги пиша на български :)

от marinJelev (110 точки)


1
И аз пиша на Български и мисля че така е най удачно въпреки че условията са на английски, системата за оценяване е на Български както и страницата на курса ицелият форум.

от radd_ko (90 точки)


0
И аз коментирам на български.

от krismy (74 точки)


1

Евлоги на лекция каза, че няма нужда да се тормозим с писане на английски, защото не е задължително.Все пак на някой ще им отнеме повече време в оценяване ако английския им понакуцва и ще трябва да свързват разбираем и смислов текст или съответно да си превеждат.

Българският в този случай е по-практично решение според мен.Аз също оценявам на български (все пак и него трябва да упражняваме).


от baretata (934 точки)


-4

Ако някой възнамерява да се занимава с програмиране професионално или поне за изкарване на прехраната, езикът е английски. Никой не те пита кое е по - удачно за теб. Основно се работи с чужди фирми и официално се комуникира на английски. Да не говорим, че 90% от обявите за програмисти са изцяло на английски. Ако ви е слаб английският - подобрете го, не се самозалъгвайте кое е по- удачно и кое не..
1

И аз съм на това мнение относно необходимостта от знание на английски за упражняване на професията.

Относно оценяването на домашните, и аз съм ги правила на английски защото чух на някоя от лекциите, че трябва да е на английски. 

И нещо извън темата, защо трябва когато някой Ви каже истината в очите веднага да се появяват "Отрицателните коментари". Не е това начина 


от Mirka (1454 точки)

1
Истината боли и не е удобна на множеството. На мен не ми пречат отрицателните оценки. Щом това ще накара хората да се почувстват по - добре, нека да цъкат минуси. Радвам се, че все пак има и реалисти и могат трезво да погледнат на нещата без да се засягат относно нивото им на знание.