Относно Основи на Python - Telerik Academy Plus Мнение


0

Здравейте колеги,

Споделете какво ви е мнението за този курс, проявявате ли интерес и ако да, записали ли сте се вече? 

https://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/217

И още един въпрос към тези, които са по-навътре с нещата във форума и сайта: Понеже се записах, веднага след това ми излезе следното съобщение "В този курс все още няма лекции." - как да разбера дали съм записан или не? Не е отбелязано и в календара ми.

Отговори1
След като няма лекции, предполагам това е причината да не е отбелязвано в календара. :)

от dentia (12519 точки)


0

Здрасти, 

Ако на страницата на линка, който си дал/а, точно над надписа има бутон "отпишете курса" или пък в  дясно над него "Вие сте записан за този курс" , то тогава няма какво да те притеснява.

Лекции няма все още, защото не са се провели такива. Вероятно след събитието ще се качат слайдовете/видео. Аз също нямам събитие в календара, но това да не те притеснява, лекцията е извънредна.


от messenger (552 точки)


0

Тъй като пише, че " обучението е насочено към програмисти, които владеят поне един програмен език...", а аз не владея все още нищо, предполагам, че не е за новаци? От друга страна, семинарът се казва "Основи на Python" и този език ми е любопитен.
Има ли смисъл да се записвам на такива допълнителни семинари, след като съм начинаещ?


от forcodesake (74 точки)


1
А защо не? Все пак вярно, че сме начинаещи, но защо просто да не се отиде? Може пък да остане нещо в главата и то после да се окаже полезно.  Ясно е, че едно е да си там - да го чуеш, а съвсем друго е на клип на компютър...

от Vetreca (95 точки)

2
Няма проблем да не ходиш. Инвестирай времето си в решаване на задачи за изпита. Python е много як език, също като C# е high-level, general purpose, и освен това е open source. По-нататък като имаш възможност може да си гледаш лекцията на видео или да намериш нещо по-кратко в youtube. За тези които имат опит с друг език е добре да отидат, но пък за тях изпита няма да проблем ;)

от neutrino (3376 точки)