Оценяване на домашно по погрешка


1

Колеги моля за малко помощ.

Проверявайки домашни от една тема по инерция натиснах бутона "Проверка на друго домашно" и ми зареди четвъртото ми по ред домашно в дадената тема. Това е ок, но ме притеснява едно нещо. Човекът, чието домашно свалих и тръгнах да проверявам  се е справил добре със текстовите задачи, но като му отворих solution-а ми зареждат само 9, 10 и 15-та задача и не знам защо (не мисля че липсват файлове). Не искам да ощетявам човека и реших да не пиша оценка. Някой знае ли ако си отворил формуляр за оценка и не напишеш нищо дали системата го смята за дадена оценка или трябва изрично да натиснеш бутона за да го отчете? Извинявам се че задавам такъв странен въпрос, но се шашнах. Благодаря предварително.
Отговори2
Преди поне не ти даваше друго домашно, докато не оцениш това, което си последно изтеглил. Мисля, че е добра идея да видиш ако от същата лекция тръгнеш да оценяваш друго домашно, същото ли ще е като въпросното :)

от Wasilsarandev (480 точки)


0
Дава ми да сваля същото домашно да. Но в случай, че вече съм оценила  3 домашни по темата това, което съм заявила за оценка, има ли значение дали ще го дооценя или не? Радвам се че поне ми се случи след третото :) 

от Hmmrpss (20 точки)


0

Разархивирала си архива нали?

Възможно е ако заредиш отделните проекти от разархивираната директория те да си работят, нищо че ги няма в солюшъна. Ако ги няма нито в солюшъна нито в папката(не са предадени)... пиши каквото има, не правиш услуга на никого ако оценяваш неточно - добавяш допълнителна грешка в системата.

Мисля, че за да ти отчете проверката трябва да си цъкнал "Изпратете оценка".


от LaForce (756 точки)


2
Файловете му са там и задачите му работят, но трябваше да ги отворя от  *.csproj файловете един по един, защото в solution-а са unavailable. Ако някой знае защо feel free to write. Благодаря и на двамата за отговорите поуспокоих се ;)

от Hmmrpss (20 точки)


1

Щом задачите си работят най-вероятно са недостъпни, защото са сменяни някой от имената и Студиото не може да ги намери.Аз лично оценявам задачите дали работят, ако са структорирани в един solution или нещо е по-разбъркано от препоръчителното просто им пиша препоръка как би било по-лесно за проверка, а и за тях естествено.

За въпроса, че имаш изтеглено 4-то домашно, а не искаш да го проверяваш - не е задължително да го оцениш и върнеш.Това че си го свалил/а не означава, че си задължен/а да го оцениш.Щом си изпълниш квотата от 3 и не желаеш да проверяваш повече просто може да го оставиш.Все на някой ще се падне да го провери.


от baretata (934 точки)