Въпрос за изпита по C# част 1 - 2015


1

Здравейте,

Извинявам се предварително, ако има такава тема (аз не можах да намеря). 

Имам два въпроса:

1.Ако човек е посещавал миналогодишната академия, трябва ли да се явява на същия изпит отново или оценката се взима оттам?

2.Миналата година C# курса също беше разделен на две части, но ако човек вземеше втората част с отличие това се смяташе и за първата (смяташе се по-доброто представяне въобще). Някой има ли представа дали сега ще е така?


Отговори3
Колега, ако си посещавал изпит миналата година ще ти се вземат резултата от там. А това за втората част, че се е смятало и за първата не съм го чувал никъде, аз втората я имам с отличие, но първата без. Иначе нормално, че се смята по-добре ако се представиш по-добре на втората част, все пак е по-голяма трудност. C#1 < C#2 < СДА

от hrist0.stoichev (1121 точки)


0
Благодаря за отговора, и аз си мислех че е така. А за втората част беше, че се зачита като отличие и за първата когато се смята кои курсове са взети от специалността (нали има изискване някой да са взети с отличие за да се вземе сертификат или нещо подобно).

от siovchev (35 точки)

1
Ами не се зачита като отличие за първата част и точно заради това ще ходя пак на C#1, защото ми трябва за сертификата с отличие, а аз го нямам...

от hrist0.stoichev (1121 точки)