Проблем с AntiCheat приложението.


0

Здравейте. Опитвам се да инсталирам AntiCheat приложението за предстоящия изпит другата седмица. При първия опит за даунлоуд avast-a ми хвана някакъв вирус, след което .zip файлът не можа да се отвори. При следващи опити, когато цъкна линка ми връща празна страница с надпис "Няма получени данни". 

Реших да споделя, в случай, че не е някакъв временен проблем само в моя телевизор, а нещо по-сериозно.
Отговори-1
И на мене avast-а ми прави ядове, реших, че ще го оставя за някой друг ден, че не ми се занимаваше. Предполагам логичното решение на проблема ..  Disable for 10 minutes и download.

от bbojkov (939 точки)


0
До колкото знам това приложение само се стартира на изпита без да се инсталира предварително.Това е един вид шпионски софтуер който следи за да не използваш програми за връзка с други хора от които да търсиш помощ за задачите.Затова антивирусната го отчита като вирус.

от TodorDimitrov (757 точки)


1
Изтегли зип файла и го остави на декстопа . Преди започване на самия изпит изключи антивирусната и стартираи приложението . НЕ ПУСКАЙ отново антивирусната до края на изпита , поне при мен така няма проблеми . Смятам така да постъпя . 

от Synergy (33 точки)


0

Благодаря ви!
Явно това е бил проблемът, наистина.
Успех на всички на изпита!


от petkov_e (17 точки)


3
Аз пък препоръчвам да не си изключвате антивирусната...меко казано не е добре. Единствения проблем, който получих от Аваст, беше при разархивирането, дори не при свалянето. Затова прибавяте "exception" (например на цялата папка, в която е разархивиран античийтът) в настройките на Аваст и готово. При мен няма проблеми.

от pliok (553 точки)


0

Аз го инсталирах и ми работи... седи си кротко на таск-бара и периодично ми казва: "Telerik Academy Anti-Cheat Client". И когато стартирам някоя чат програма - веднага ми съобщава, че е стартирана. 

McAfee SecurityCenter (антивирусната ми програма) не ми създаде никакви проблеми, само ме предупреждаваше непрекъснато при свалянето, че влизам в много рискава зона... 


от parait14 (-23 точки)


0
Можеш да сложиш приложението в Trusted List така не е необходимо да спираш антивирусната.

от dhbib (0 точки)


0
Най-лесният вариант, ако използваш avast, e чисто и просто да избереш опцията "Disable till next reboot", понеже не бих си добавил такава програма, която следи зорко всяко твое действие в Trusted List.

от lnikod4s (6538 точки)


0

Здравейте,

не знам дали от AntiCheat е причинено, но вчера на изпита влезнах с около 19GB в C, към средата лаптопа взе да се замисля  погледнах и видях че съм на 17GB към края останах с около 16GB и много бавна машина

1. Disc Clearup - не хвана повече от 130 MB - странно ми се стори, че в Temp не намери нищо

2. Avast - проверка при стартиране - да не би някой вирус да се е загнездил - за жалост не изтри нищо друго освен AntiCheat :D :D :D 

3. и до сега търся с WinDirStat какво е заело това пространство и нищо не намирам съмнително ....

Някой със същите проблеми или идея какво по******те се случва???


от lubo_raykov (107 точки)


1
Едва ли е от Anti Cheat приложението. Неговата работа е проста - следи активни прозорци и процеси и изпраща по мрежата какви са те и кога са били отваряни. Не му трябва дисково пространство.

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0

Ми и аз така предположих 

намерих нещо полезно в нета което ми помогна да освободя 77GB 

Ако някой има подобен проблем:

https://github.com/lubo-raykov/Clearing-Up-Unused-Disc-Spce

Сега компа работи като нов и се чувства


от lubo_raykov (107 точки)0
На мен лично по време на изпита с пуснато приложението за следене на активност, VS-то ми stutter-ваше от време на време и прозореца не се обновяваше, налагаше ми се да минимизирам/alt-tab-на приложението, за да се обнови изгледа. Това не ми се е случвало преди, дори и с работещ AutoCAD на бекграунда. 

Някой друг забеляза ли подобен проблем?

от Pip3r4o (3392 точки)