Компютър на изплащане от София?


-3
Здравейте колеги, благодаря предварително ако дадете сайтове и евентуално откаде мога да закупя компютър :) Поздрави! Отговори3

Първото нещо, което ти идва на ум? ГУГЪЛ!

PCShop

PCStore

Technopolis

Technomarket 


Ако обикалянето по магазините не е за теб, това са едни от алтернативите. Всички сайтове предоставят възможности за лизинг.
Вече в зависимост от твоите нужди и потребности, ще трябва да си избереш лаптоп с подходяща конфигурация. Съветвам те да използваш онлайн чатовете в първите 2 сайта. Персонала е отзивчив и често ще те посъветва, кое може би е най-подходящото за теб, а в случай че знаеш какво наистина ти е нужно може да се задълбочиш в сравняване с други марки/модели в интернет пространството като четеш reviews и отзиви съответно.

Успех! 


от Pip3r4o (3392 точки)


0
За на изплащане има един  много добър вариант без лихви, ама ако те интересува  ми пиши  на ЛС,   че не съм сигурен колко е уместно да се прави реклама тук :)  

от ivo.paunov (991 точки)


0
И на мен ако решиш пиши :)

от emilia.orlinova (2079 точки)

0

Гледам, че си пишат всички кой каквото иска :)

Нещо не можах да пиша на ЛС, та става въпрос за плесио - там винаги има на изплащане до 2 години без лихви с кредитна карта, на която годишната такса е 25 лв.  Аз вече 2 неща взех и всичко е точно. Ама едно са 2000 с 1% лихва на месец примерно и за 1 г. да го изплащаш  ~ към 180/90 лв. и общо ~ 2200, друго е по 83/4 лв. и 2 пъти по 25 таксата. и общо 2050.

Цените там не мога да кажа че са по ниски, но не са и по-високо, специално за лаптопите. А и дори да нямат нещо в асотримента, може и да ти го намерят (както в моите случай). Кредитната карта е към пощенска, и ако имаш вече такава, още по добре. Ама има вариант да се направят на интересни и да ти кажат, че не може с твоята, а че трябва да ти направят нова - с ясно каква цел, не че не може :) Мога да кажа, че и сервизът им става, за ремонт на лаптоп не знам, но са ми заменяли други дефектни неща без пазарене.

Иначе за цялата сума кеш има по-добри варианти.


от ivo.paunov (991 точки)


1
Аз си взех моя от laptop.bg, ако не търсиш настолен, ги препоръчвам.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Виж в ardes.bg, в момента имат оферта на доста модели, като ги дават на изплащане с 1 % оскъпяване 

от ivantchev (194 точки)


0
Тея са много скъпи.

от saykor (8845 точки)

0
те тия ти зареждат повечето лаптопи в страната откъдето ги купуваш, отделно цената не варира с кой знае колко... преди 3 дни си взех лаптоп, мога да ти кажа, че цените са им същите като навсякъде, ако в даден сайт са -20,-30 лв си на +, ама това е рядко и ако е така, то са ги пуснали на промоция, за да са по-евтини. Иначе човека ти казва на изплащане, вземи си го от някой друг сайт да видиш 25-30 % оскъпяване как ще са ти.. в момента там ти дават на 1 %

от ivantchev (194 точки)0

Аз ще ти препоръчам sky.bg

Почти всичко е с по-ниска цена от където и да било другаде. Малко е кофти търсенето из сайта, за това търси конкретни модели.


от Obelixx (339 точки)


0
Аз пък бих ти препоръчал Smart Systems . За абсолютно всеки един лаптоп не можеш да намериш по-ниска цена. Моя е от там и съм доволен :) sms.bg

от Wasilsarandev (480 точки)


0

PCStore

Гарантирам ти, че ще останеш доволен. Важно е и обслужването след покупката, а те са наистина добри. 


от Milenkata (259 точки)