Въпрос за работа??


2

Здравейте колеги за рамките от 1 седмица пускам трета тема хаха-хаха.

Да започнем от началото.2013.5.18 катастрофирах с мотор, година и половина бях болнични, от 2 януари ми беше първия работен ден, днес ми е последния :) Такаммм. Безработен съм, а през времето в което бях на легло ми дойде една идея да уча за програмиране и не много но може да се каже че съм малко по-добре от начален етап, все пак аз си правя преценката, незнам дали е много точна. А и дългосрочно междудруугото искам да се занимавам с програмиране.Та така, мога ли да започна в академията ??? Всякакви идей, ще са ми от ползва. Благодаря!

Послепис: От катастрофата си счупих 2 крака 6 ребра и ключица, обаче сега съм в много добра кондиция защото полагах усилия, само десния крак все още немога да го свивам максимално, но... Както и да е, това е за сега, ако има интерес към темата ще разясна по-подробно :) Благодаря!
Отговори0

Можеш да се включиш в Академията ако преминеш следващия изпит при следващия прием.

http://academy.telerik.com/academy/entrance-exam

Успех.
1

За присъствено обучение ще трябва да изчакаш другата година когато пак има записване и прием.

За онлайн обучение винаги можеш да се запишеш за текущия курс. Да учиш, пишиш и предаваш домашните си. Тогава ще те поканят на съответния изпит за който е курса.

За сертификат трябва да вземеш няколко курса с отличие без значение в колко години, дали присъствено или онлайн си бил като си карал изпита.


от saykor (8845 точки)


3

Присъствено можеш да минеш ако си бил онлайн и имаш топ резултати на някой от първите няколко изпита.

Сертификатите можеш да погледнеш тук: http://telerikacademy.com/Courses/CourseTracks/List


от Nikolay.IT (39117 точки)