Смяна на група


3

Здравейте прекрасни колеги и колежки. Доста сте бързи в избора си на група :)) Моята душевна драма е, че като се прибрах у дома видях, че има свободни места само за групите в Сряда от 18:00 и петък от 18:00, но имам сериозна невъзможност да присъствам в петък вечер. Тъй като доходът ми за хляб идва от музика, всяка седмица в петък и събота съм на "работа". Всеки друг ден е ок, но петък ми е невъзможно. 

Въпросът ми е дали има някой така любезен колега ...или колежка, с когото бих могъл да се разменя? 

И ако някой има нужда от подобен трансфер, разбира се би могъл да пише тук.

Благодаря ви предварително. Console.WriteLine("Успех на всички");

 Отговори2
Аз съм се записал за вечерните Вторник и Четвъртък и след седмица мога да увисна, защото не ми е известна все още програмата в университета. Постискай зъби малко, ще ти пиша обратно скоро, ако мога да сменя Четвъртък за твоя петък. 

Поздрави и успех!

от Pip3r4o (3392 точки)


0
и аз съм със същия проблем - не знам какъв е проблемът на университетите да обявяват програмата примерно 1 месец преди началото на семестъра, а не 1-2 дни преди това ...

от tabula (2134 точки)

0
Ще кажеш, че на база изследвания в последния момент им се налага да я напишат... Пълен фарс!

от Pip3r4o (3392 точки)1
Ако не намериш, с кой да се смениш може да ходиш с друга група, но ще ти коства 0.25 точки от присъствие. 

от mihaylov (409 точки)


0
Иначе по колко точки дават за 1 присъствие така и не научих аз ? Че аз не съм от София и по принцип съм вторник и четвъртък от 14ч , но само днес няма да мога да присъствам тъй като съм от Варна и нямаше как да планирам пътуване за днес след като вчера толкова късно имаше развитие с оценки и записване за групи.

от nemm2002 (62 точки)


0
Здравейте колеги. Да ползвам тази тема направо, да не отварям друга. Аз съм се записал вторник и четвъртък, обаче няма да имам възможност днес да посетя лекцията и исках да попитам дали някой не иска да се разменим само за един ден? Аз да отида утре, а някой днес : )))

от kocteh (38 точки)


0
Подобна размянка, няма как да стане. Или се разменят постоянно групите или не може за 1 ден  : )

от ivantchev (194 точки)

0
Според мен за една лекция едва ли ще е голям проблем да идеш с друга група, стига да не става навик. А точките за присъствие са пренебрежимо малко.

от Absend (777 точки)