Мога ли да поуча сертификат, ако мина успешно само едно направление?


0
Харесала съм си направлението '' Уеб дизайн и UI технологии'' мога ли да получа сертификат за този курс, разбира се при условие че съм предала всички домашни  и съм издържала изпита след курса?Отговори1

Ето ТУК можеш да видиш всички специалности и сертификати, които можеш да получиш в Академията.

Като кликнеш на съответната специалност, ще видиш какви са точно изискванията, които трябва да покриеш.


от lnikod4s (6538 точки)


0
Без системен администратор и SEO експерт.

от Kovachev (1194 точки)

0
Не съм убеден. Информацията е от сайта http://academy.telerik.com/ и изглежда актуална (2014).

от lnikod4s (6538 точки)0
Това май са актуалните специалности за които се дават сертификати, както и за успешно взети всички изпити за 1 година, като имай на в предвид че 70-80% от изпитите трябва да са взети с отличие за да се кандидатства за сертификат.

от bstaykov (528 точки)


0
Здравейте.А моят въпрос е мога ли да кандидатствам за специалности които са вече в архива?Примерно Front-End Development?Не са в актуалния списък,но си присъстват в системата?

от martinski (171 точки)

0
По скоро не, но не съм сигурен, някой от академията да каже. "Front-End Development" се препокрива на 95% с "JavaScript програмист" така че не бих се тревожил толкова за името. 

от bstaykov (528 точки)


0

Виж тази тема, където е посочено кои сертификати са актуални. Отговорено е от човек, част от трейнърския екип на Академията.

EDIT: А тук се намира актуалната програма за Софтуерната академия, сезон 2015/2016, където са посочени актуалните направления. Нищо, че се намира на информационния сайт. :D


от Kovachev (1194 точки)