Предложение за подобрение на форума


7

Здравейте,

Обръщам се към екипа на Telerik Academy и модераторите на форума.
Не знам дали това е удачната тема, но моля да бъда извинена, ако не е.

Тъй като мисля, че сте отворени за идеи и мнения, имам едно предложение за подобрение на форума.
Мисля, че би било полезно за всички, ако получаваме уведомления (известия), когато някой отговори на поставен от нас въпрос или пише след нас по тема, в която сме поствали във форума. Така няма да се налага постоянно да издирваме по темите и няма да пропуснем отговор.

Дали бихте го направили?

Благодаря.
Отговори5
В TODO листа ни е това, но все още не остава време за него. Ще го помислим и като имаме възможност със сигурност ще го имплементираме.

от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Супер, благодаря за бързия отговор. Ще чакаме с нетърпение. :)

от pepsi_555 (1932 точки)


3
Виж в профила си под студентската карта - има активно поле "Форум постове". Там ще намериш всички твои въпроси, отговори и коментари във форума - не е необходимо да търсиш темите, по които си писала.

от e.russeva (433 точки)


0
Здравей, благодаря за напътствието, но това го знам. :) Като кликнеш на него отива на темата, но трябва да търсиш коментара си по страниците, да следиш дали има постове след теб регулярно и т.н. С известия ще е много по-удобно.

от pepsi_555 (1932 точки)


0
В "стария" форум, когато някой отговори по тема, в която си писал, получаваше email с уведомление(известие). Мисля, че тази функционалност си я има и сега.

от triplexsa (60 точки)


2
Според мен също би било удобно, ако има известяване, но не по мейла. Примерно като се влезе в студентската система, да има известяване.

от shoko (1073 точки)


1

Няма лошо, facebook има някои опции, които биха били доста полезни тук - следене на дискусия/спиране на следенето (известията), записване на страница (в случая тема във форума). Макар че аз започнах да си запазвам полезните теми във форума в отделна папка с отметки "Telerik" в браузъра, така че и без тези глезотийки става :)

P.S. Той вече си е facebook - има покани за приятелство :D


от playmannn (128 точки)

3

Ще има опция да се забранят известяванията.

Всяка идея е добре дошла.


от Nikolay.IT (39117 точки)