Практически workshop 07/02


46

Здравейте на всички,

Планирам всяка събота, започвайки от тази да правя workshop-и в академията. Идеята им е да решаваме задачи, като форматът ще е гъвкав и ще го измислим в движение.

За тази събота 07/02 направих този Doodle за да се запишете и да кежете какво искате да покрием този workshop - решаване на живо на задачите от последния изпит или да се фокусираме напред и да почваме със задачите за масиви. Това, което предпочетат булшинството това ще е.

Поздрави.

ПП: Workshop-a ще се проведе в зала Enterprise (2ри етаж).

Носете си компютри. Идеята е вие да се упражнявате повече от мен ;)
Отговори9
Ето видеото от workshop-a, а това е кода който изписах. 8-ма задача не е решена на 100%.

от evlogi.hristov (2645 точки)


0
Супер! :) Не знам как ще ти се отблагодарим. С видео е още по-добре, защото може си припомним/доизясним нещата.

от FunnyBunny (180 точки)


3
Трябва да гледаме напред и нагоре, нека да бутаме Масиви!

от Pip3r4o (3392 точки)


2
Според мен е добре да се направи нещо по детайлно за алгоритми за пермутаций и обхождане на матрици по различни начини (не съм гледал всички архивни лекций и незнам дали не са покрити тези теми).

от avalkov (628 точки)


2

И аз мисля че е по-добре да гледаме напред и да започваме да решаваме новите домашни ,за да напреднем с тях и респективно да имаме повече време за конзолната игра и за практическа подготовка за идният изпит . На мен миналият месец точно бавното и протакано решение на домашните ми коства по-добро представяне на изпита ,защото имах само 2 дни за подготовка и решаване на задачи от минали изпити и резултатът не бе добър ! Иначе аз за утре искам да присъствам само ще видя дали ще успея да се предвижа днес до София .


от nemm2002 (62 точки)


4

Здравейте,

Идеята е изключително добра, много се радвам, че един от трейнърите е решил да си отдели от времето си в събота, евала за което ! Относно какво да учим и аз съм за идеята да решаваме масиви и да вървим напред, тъй като масивите ще са ни може би най-важните и са с широко приложение. 

Поздрави.


от ivantchev (194 точки)


0
Разбира се, напред. До утре :)

от apomarinov (378 точки)


1
Йей, workshop!:) Да разгледаме първите задачи от минали изпити. Да видим какво представляват, какъв материал трябва да покрием, за да ги решим.

от FunnyBunny (180 точки)


0
Здравейте, и според мен е по-добре да вървим напред с материала (дали с домашни или с допълнителни задачи, някои по-интересни например ;)); а то каквото е останало неразбрано от преди, така или иначе ще се изясни с новия материал...

от stellaval (0 точки)


0

Там сме, както винаги :) По-добре с Масиви, не само, за да напреднем с метериала за този месец, но и с тях също биха се решили някои задачи от миналия изпит.

Ники спомена в лекцията, че 5та задача вече няма да е толкова подробна и описателна, а с повече измисляне от нас, а това също трябва да се тренира.


от Vissonia (90 точки)


1

Здравейте,

Само искам да попитам в коя зала ще е workshop-ът?

Благодаря предварително!


от bbakev (132 точки)


1
enterprise (на 2рия етаж), защото в Ultimate има алго академия.

от ivantchev (194 точки)

2
Добър въпрос - залата е Enterprise (2ри етаж).

от evlogi.hristov (2645 точки)


3
А за тези, които са онлайн, ще качите ли workshop-ите?

от mivancheva (229 точки)


5
Да ще пусна в таза тема, каквото запиша като видео

от evlogi.hristov (2645 точки)

1
Супер, мерси много :P

от mivancheva (229 точки)