Team Work - предварителна подготовка


0

Чух от първата лекция, че по натам ще има отборна работа.

Така въпросът ми е ние който сме онлайн ще можем ли да участваме и академията ли ще ни избере кой с кой, както присъствените студенти, или ние сами ще можем да се разпределим? И ако отговор е Да.

Предлагам Тук да си запишат тези който ще желаят когато дойде времето за team work за да се сформират някакви групички: Примерно може да си въведат адрес за да може да се сформират групички който да са близо един от друг. Или нещо такова го виждам;)

Аз, ще съм съгласен да участвам и живея в Студентски град.
Отговори3

Разпределянето ще става автоматично. За да не се сформират групи от само напреднали и групи от само начинаещи, а такива, в които хората да си помагат взаимно и да се учат един от друг, ще се се ползват за база точките от последния изпит (примерно в една група ще има хора с по 500, 300, 100 точки - нещо такова). 

Срока за заявяване на желание за участие мисля беше 9ти т.е. предполагам тогава ще получиш информация с кого си в група. (от падащото меню Профил --> Отборна работа). 

Аз също нямам търпение вече, но малко остана =) 

Поздрави.
0
Мисля, че отборната работа е само за присъствените студенти, иначе разпределението става както колежката ти е обеснила, за да си сигурен дали можеш да участваш, би трябвало да имаш линк в профила за записването за отборната игра, ако имаш, значи може да се участва

от ivantchev (194 точки)


0
Да и аз мисля че е само за присъствено.Аз съм онлайн и не съм получил линк за записване.

от TodorDimitrov (757 точки)

2
Някой беше споменал в друга тема , че ще има и за Онлайн студентите отборна работа .....  

от slavib (176 точки)0
На мен ми дойде линк за участие в отборна работа.

от ilian82 (568 точки)


0
Аз съм онлайн , имам линк за записване , но как ще участвам и как ще се получи това? смисъл проекта всеки има някаква задача да я свърши от вкъщи и после да ги обединяваме в гитхъб ли как , може ли малко повече инфо  за хората които сме онлайн.0
Предполагам, че първо ще ни изберат кой ще сме в екип, после ще се назначи задачата и след  това екипа ще се разбира как да я изпълнява. Или в гитхъб или ще  се срещат някъде. Важното  е да се направи и всички от екипа да участват.

от ilian82 (568 точки)

2

Използвате система за сорс контрол.

Правите си чат стая.

Евентуално се виждате в началото за да обсъдите какво и как ще правите, но това не е задължително.

Сглабянето няма нужда да става на място.

Накрая трябва да представите проекта, но и там не е задължително да присъстваш...и все пак е добре поне на това да се появиш.

Оценяват проекта ви. Гледат кой колко работа е свършил по него и всеки от отбора оценява съотборниците си ;)

Препоръчвам ти да се включиш. Това е едно от най-полезните неща в академията. Ще научиш много в практически занимания, ще се запознааеш с интересни хора с които и после ще поддържат връзка(евентуално ;) ).


от Daniel (10 точки)1
Здравейте, аз съм от Сливен имам желание за Team Work, нямам много голяма възможност за пътуване, защото пътят ми до София е между 3 - 4 в едната посока, но все пак мога да се появя на 1 -2 събирания. Въпросът ми е имали и други желаещи от онлайн студентите, за да се записвам.

от venelingp (1371 точки)


1

Сигурен съм, че пътуването до София ще е излишно, ако успеете да се координирате достатъчно добре с групата, в която ще ви бъде възложена задачата. Обмяната на идеи, код и всичко останало напълно може да се осъществи и по интернет, но както вече казах, това зависи от общата координираност. 10 бонус точки никога не са за изпускане, както и опитът, който евентуално ще натрупате в процеса на работа по отборния проект.

Успех!


от Pip3r4o (3392 точки)

0
Разбира се, че има - аз съм онлайн и избрах да участвам. 

от playmannn (128 точки)4

Понеже е ясно, че по време на отборния проект ще трябва да създадем конзолна игра на C#, ви препоръчвам да си изтеглите книгата "Microsoft XNA Game Studio 4.0- Learn Programming Now!" на Роб Майлс от ТУК. В нея по забавен начин авторът обяснява как се създава игра на XNA Framework, която после може да се играе различни устройства.

Успех на всички!


от lnikod4s (6538 точки)


2

Здравейте,

Преди малко видях, че вече има сформирани групи за Team work-a. Можете да видите с кои колеги сте в група и да се свържете с тях. Нямам търпение да видя какво предстои. 

Поздрави и успех на всички, които са се включили в отборната работа. :)

1
"Свързването с тях" ще е малко трудно за момента, първо се пращат покани за приятелство, после те евентуално, ако си влязат в профила и видят, че имат покани ще приемат и обмяната информация ще започне... Утре идвам с една табела с името на отбора и се надявам да си разпознаят имената :D

от Pip3r4o (3392 точки)

1
ахахаха знаеш ли, харесва ми тактиката ти ! Мисля и аз да пробвам така :D

от bbojkov (939 точки)0

Не мисля, че има нужда за един въпрос да отварям нова тема.

Въпроса:
Кой? :p

До кога ще имаме избора да се включим или не в отборната работа за ООП - 2015?

// не вярвам само аз да се чудя ... дано някой да го прочете :)


от Hri100v (261 точки)


0
До 15 март е записването за курса за онлайн хората.


0

благодарско
// имам време да се поколебая още :)

10Q


от Hri100v (261 точки)