Как да визуализирам Flash анимация в WordPress?


0

Здравейте колеги.

Извинявам се, ако съм сбъркал категорията, но PHP е най-близкото до WordPress.

Правя сайт на WP и клиентът иска да използва Flash анимация в сайта, като разполагам със *swf файла. Написах си фунцкия за да мога да ъплоудвам Flash-а (след 3.6 не може свободно), но анимацията не се показва. Трябва да инсталирам плъгин или да напиша код за да може да тръгне.

За момента съм решил проблема временно, като съм сложил файла в iframe, тъй като разполагам с негова версия, която е качена онлайн и върви нормално.

Въпроса ми е дали мога да направя така, че флаш-а да се преобразува в HTML5 или по някакъв начин да рън-ва без потребителя да има инсталиран Flash Player (аз лично на Firefox не искам да си инсталирам и нямам Flash).
Отговори0

Дано това ти е малко от помощ.Тук.

И това клипче.
0

Благодаря за отговора.

След малък рисърч и аз стигнах до тези варианти. След като видях плъгина, реших да използвам iframe директно без допълнителни плъгини. Работи, но в моя случай Flash анимацията е на Homepage и някакси не искам да използвам iframe на начална страница (според моите SEO разбирания и знания не мисля, че е правилно).

Варианта от WP Beginner го изпробвах вчера, но флаш-а не "запали", може и аз да съм сбъркал нещо при коденето. Със сигурност има много решения, но се опитвам да намеря най-оптималното от към SEO, стандарти и подръжка.

Отново, благодаря за отговрa, WP не е силно засегнат във форума (за разлика от StackOverFlow) и всяка споделена идея за мен е признак, че насоката ми е правилна.