Невзет изпит


4

Здравейте, 

Миналата година почнах академията, но поради житейски възпрепятствия  стигнах само до C# OOP  и не можах да се явя на изпита, така и не се записах  че ще присъствам. В момента той се води като не взет. До колкото знам имаме право само 2 пъти да се явяваме на даден изпит, сега тъй като не съм присъствал наистина това важи ли че съм си изгърмял единия патрон за съответния изпит?

EDIT: Виждам че все още бутона отпиши е активен, ако се отпиша това ще промени ли нещо по някакъв начин?
Отговори15
Това с двата пъти явяване на изпит е мит. Всеки може да се явява колкото пъти иска на един и същи изпит.

от Nikolay.IT (39117 точки)


3

Ники, ти направо ни разби с този пост... :D :D :D

Няма да ти простят стотиците натрупани теми в този форум, в които хората са се гърчили и питали притеснени по този въпрос... :D


от Matrix (2857 точки)

1
Чудесно, благодаря за отговора Николай.
1
Отговорът е не - не важи и не си си "изгърмял" един от двата пъти, на които имаш право. За "изгърмян" се смята път, когато си се явил на изпит, а не само да си бил записал даден курс. Ако се отпишеш няма нищо да се промени. За явяване се брои само физическо явяване в деня на изпита и вписване в системата.

от kalbo_17 (2709 точки)


1

Здравейте колеги,

поста на Николай, който е по-горе много ме изненада . В секцията "Въпроси и отговори" пише, че имаме право да се явим само два пъти на един и същ изпит, а Николай тотално ме хвърли в тъча :) Кое е вярно?

Въпросът ми е, ако наистина сме ограничени от два пъти, в случай, че се чекна за изпита по c#2 но не се явя, ще си изгърмя ли едната възможност? Питам, защото не съм сигурен дали ще успея да присъствам и ще разбера буквално ден преди изпита, а иначе ми се иска да запазя по-рано място за желания от мен ден и час.


от lowry (275 точки)


3

Прекрасен въпрос, още по-прекрасен отговор!

Само ако може, Мартине, да коригираш "ипзит" :) (много хора ще търсят темата :) )


от ellapt (6303 точки)