First Team Building Season 2015


8

Здравейте,

Във Facebook групата на сезона се обсъди идеята за team building на някоя хижа и идеята се прие добре. Минали години също са се организирали по няколко на година и смея да твърдя, че добре се "построявахме". :D

Датите са 14-15 март - една нощувка (тъкмо за след изпита). Мястото не е ясно още, защото не знаем колко хора имат желание. Като цяло не излизат скъпо тези удоволствия, но не могат да се имат особени претенции към мястото (важното е да е топло). Ще е някоя хижа наблизо, до която и пеша може да се достигне за ентусиастите. По-късно ще се организират и пътуванията с колите до там, за да може всеки да има превоз. За сега пускам един doodle да се прецени ориентировъчна бройка. Записвайте се само за 14-ти ако искате да дойдете, но да си тръгнете на същия ден (без нощувка) и за 14-ти и 15-ти, ако искате да си прекарате като хората. :D

Това е анкетата - всички са добре дошли: http://doodle.com/yw93a4raw8767ae8

След като определим определена бройка, ще запазваме места и ще събираме капаро (или направо цялата сума, за по-лесно). Трябват ми двама-трима доброволци, които да помагат със събирането на паричките (пишете тук в системата или ме намерете във FB).

Ако имате въпроси - питайте. :)

P.S. Капарото ще го събираме след изпита по разбираеми причини ;)
Отговори0
До кога трябва да кажем на 100%, че имам малко неизвестни с програмата и не искам да се записвам без да съм сигурен : )

от tabula (2134 точки)


1
Ми до края на почивните дни сега. Примерно 4-ти. Не вярвам да има проблем, ако някой се запише по-късно - ще му намерим място. По-скоро сигурните безделници на 14-15 да се запишат рано, за да е ясна ориентировъчната бройка.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


-3
Аз съм под въпрос. Има ли маняци от Бургас ?

от kerezof (18 точки)


1

Поразгледах набързо хижите в района и има избор като цяло,но се спрях на Момина Скала и Алеко като добри вариянти с по-приятна обстановка и добра локация.Може всеки да споделя ако се намери добра оферта и като се реши да правим резервацията ;)


от IvayloAndonov (1994 точки)


1
Не съм сигурна, че Алеко ще ни събере - мисля, че доста хора има уикендите (или поне така беше преди известно време :).

от pliok (553 точки)

1
Всяка неделя съм на Алеко и наистина си е пълничко, около 10 сутринта вече има една огромна редица от коли, понякога до 100-тина и още 4-5 автобуса с деца за ски училището.. :) Лудница е с една дума, дори да има места в самата хижа е доста претъпкан терена наоколо :)0
А дали има хора, които карат ски/сноуборд и мислят ли да си ги взимат? :)

от genkata (77 точки)


0
ами ако сме близо до някоя писта, мда :)

от pliok (553 точки)


1

Алексиевата къща   - тук също е яко, обаче в повечето случаи събота неделя е резервирано пък и както растем нз дали ще ни събере :)

40км от София по главния път към Калотина - за 30 мин се стига с автомобил, има и вариант рейс + маршрутка

+отделни стаи

+ресторантче в самата къща(на един 8 Декмври бяхме там и си носехме "напитките" + празнична вечеря от ресторантчето и излезе доста тънко


от iliev.kalo (30 точки)


5

Колеги и колежки, утре ще звъня на хижи отново и ми трябва окончателна бройка, тъй като сме доста и прескачаме капацитета на повечето хижи в околността. По този повод, много ви моля да се отнесете отговорно към doodle таблицата и да актуализирате намерението си за посещение на хижата до края на днешния ден! (ако се налага ще ви търся поименно за пари! :D )

Това си го говорихме и преди изпита, но пак да кажа: Независимо от резултатите на изпита, всички са добре дошли! Поздравления към всички, които са стигнали до тук, не е малко! :)

Малко повече инфо за хижите, които бяха предложени: 

- Тихия кът: най-доброто предложение за сега, 15лв. на човек, стига се лесно с кола, побира текущата бройка (~70). Утре ще звънна да проверя имат ли места за актуалната бройка хора.

- Момина скала: надхвърляме капацитета;

- Алексиевата къща: същата ситуация;

- Алеко: капацитета е 100 човека, 12лв. на легло но, с който съм говорила е на мнение, че няма смисъл. За който не е от София, или не е ходил: Неделя е лудница, изсипва се цяла София, 5 автобуса с деца и няколко километра опашка от коли. Всички се бутат в хижата да пият чай и съответно няма да има къде да си изпием дори кафето сутринта.

- Звездица: Имат 72 свободни места към вчера, но в не-ремонтираната част (каквото и да значи това). Цени не успяха да ми кажат, защото трябвало да говоря с шефовете, които са в чужбина с изключени телефони;

- Ако  броя на желаещите се удвои, което очаквам, следващата потенциална хижа с капацитет 150 места е Академик(учебната база на НСА). Не можах да намеря информация как е пътя до там, така че- който има познати в НСА  е хубаво да пита как е положението :)

Който има желание да помага - да пише :)) Аз си представям събирането на парички да се случва преди лекция, когато сме се събрали максимален брой хора, ако някой има друго предложение - добре дошло :) 

Поздрави
2
То без да сме събрали парички, точна бройка нямаме, но все пак. От следващата лекция е хубаво да ги съберем. :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
На първата лекция няма да се съберат всички желаещи, а е добре възможно най-скоро да съберем парите, за да може да се запази хижата. Аз предлагам в началото на следващата седмица (може би преди началото на 1-та лекция ще е най-добре) да се съберем и съответно да съберем и парите, за да се уточни точната бройка.

от Emiliya93 (174 точки)0
Ще има още такива мероприятия надявам се, понеже ще се наложи да пропусна този път :(. Надявах се да се запозная с повече хора като почнем да учим историята на винпрома в хижата и си отпуснем душите :Д

от tabula (2134 точки)