Относно избор на дата и час за изпит по C# част 2


2

Здравейте,

Успешно се записах за изпита по С# част 2. Въпросът ми е следният: в полученото от Академията писмо се казва, че изпитите по „C# част 2“ ще се проведат паралелно в двете големи зали на „Академията на Телерик“ – „Enterprise“ и „Ultimate“. Курсистите, чийто номер завършва на 0, 1, 2, 3, 4 или 5, ще бъдат разпределени в зала „Ultimate“ (етаж 1). Курсистите, чийто номер завършва на 6, 7, 8 или 9, ще бъдат разпределени в зала „Enterprise“ (етаж 2).

Моят номер завършва на 2 и съответно би трябвало да съм в Ultimate, както бях и на изпита по първата част. От друга страна, след като избрах дата и час, системата ми изписа, че практическият ми изпит ще се проведе в зала Enterprise на втори етаж. Кое от двете съобщения е валидно и в коя зала ще трябва се явя на изпит?

Благодаря предварително за уточнението!
Отговори2

Изпитите по „C# част 2“ ще се проведат паралелно в двете големи зали на „Академията на Телерик“ – „Enterprise“ и „Ultimate“.

Курсистите, чийто номер завършва на 0, 1, 2, 3, 4 или 5, ще бъдат разпределени в зала „Ultimate“ (етаж 1).

Курсистите, чийто номер завършва на 6, 7, 8 или 9, ще бъдат разпределени в зала „Enterprise“ (етаж 2).


от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Ultimate. Т.е. гледаш по факултетния ти номер... Просто при избора на групите явно пише "Enterprise" навсякъде...

от Matrix (2857 точки)


1
Благодаря! Тогава си следвам указанията в и-мейл-а. Успех на всички! :)

от pavleta (507 точки)


0
Аз предполагам, че ще е като първия изпит - в Ultimate (за номерата 0-5) и в Enterprise (6-9) т.е. както е в е-maila- a - не знам как ще ни сложат всички в една зала като броим и онлайн хората : )

от tabula (2134 точки)


1
Да, наистина щеше да е весело :)) То и така сме си на гъстичко :)

от pavleta (507 точки)


0
Не се изисква чекиране за присъствие на датите на изпита и представяне на пректите нали ?

от IvayloAndonov (1994 точки)


0
Представянето на проектите е на 4 март.


0
Що да не се наредим 200-300 на опашка за чекиране на изпита ;)

от PaperNick (494 точки)1
Да, студентския ти номер е определящ в случая. Аз отново съм си в същата зала. Нямам представа дали тук е момента да попитам дали наистина на първата възможна дата изпитните задачи са по-лесни? Хах аз отново си се записах за втората де...но след първия изпит имаше доста подобни изказвания (възможно е да са били само спекулации). Лично аз като видях задачите имаше доза истина.. Според Вас това възможно ли е да се случи отново? И дали е редно, в смисъл не разбирам логиката... На тези които имат 1 ден повече за подготовка се падат по-сложнички задачки или пък заради възможността за изтичане на информация...Нямам идея, моля дайте по-компетентно мнение по въпроса :)

от Nayata (3190 точки)


1
Предполагам, че това им е идеята. Имаш ден повече за подготовка => имаш повече знания => можеш да се справиш с по-трудни задачи. Въпреки, че аз миналия път не натрупах много знания за този ден(въпреки че точно това беше причината да се запиша за втория ден) и не се справих много с по-трудните задачи :D

от jumarto (808 точки)

1

Хмм, не се вкарвайте чак в такива размисли. :) "Сложността" е субективно понятие. За един едно е сложно, за друг - друго. Един ден повече или по-малко на фона на целия месец, който имахме за подготовка, не е от особено голямо значение. А и силно се съмнявам трейнърите да хабят време и усилия в кроене на подобни пъклени планове за "прецакване" на всички, явили се втория ден... сигурна съм, че си имат по-важни и интересни неща за правене:))))) В крайна сметка ние не сме противници, целта на всички ни е една и съща: на курсистите - да се научим, а на трейнърите - да ни научат. :)


от IlianaB (1137 точки)