Качено грешно домашно в масиви- многомерни масиви


0

Здравейте колеги,

Намерих време да почна да преглеждам домашни  и попаднах на домашно от Многомерни масиви в Масиви. Незнам какво да правя - да го оценявям ли или да го пропусна?
Отговори0
На лекция беше споменат варианта да се предаде празно домашно за да може все пак да има човек възможност да преглежда чужди. До колко е оправдано е отделен въпрос защото или си много на ясно с проблемите или изобщо не си, но в и двата случея е полезно хем да имаш достъп до друг код по темата хем да дадеш feedback.... За това е и анонимно цялото упражнение

от ludmil.d (490 точки)


1

Моето мнение, че не зависимо от съответният срок човек е направил труда си да изпрати домашно - независимо от факта, че то не съотвества ако е само това домашно - си напиши забележката и го провери това труд, който трябва да се оцени независимо, че е старо - няма как да знаем какви са били условията или как е бил пристинсат човека от време - оцени му домашното - като си напишеш забележките, но напиши коментар, че не съотвества на актуалността!


от naskich (110 точки)


0
И аз съм на това мнение. Грешки от невнимание стават, но това не значи, че човекът не се е старал. Така или инче BGCoder няма да ни съчувства, та поне да си помагаме, докато можем :) 

от Milenkata (259 точки)