Процедура за признаване на изпит от минала година?


3

Здравейте, въпросът ми е към екипът на Академията.

Записан съм присъствено, но може да ми се наложи да не мога да присъствам на ООП изпитът. Имам оценка обаче от миналата година, сравнително доволен съм си от нея. Има ли някакъв шанс да се използва нея? Готов съм да си поема рискът, ако на изпита всички изкарат 200/200 точки да съм под чертата, но просто това е положението, няма да имам възможност нито да се готвя за изпита, нито да ида на него.

Също така имам отлична оценка по HTML от миналата година, доволен съм си и от нея, не мога ли да си я използвам нея, вместо отново да минавам процедурата с предаване на домашни и явяване на теста?

Изобщо искам да попитам каква е процедурата в системата, какво трябва да се направи / ненаправи, ако искаме да участваме с оценката си от миналата година?

Трябва да се отпишем от курса?

Или да не се записваме за група за изпита?

Мерси :)
Отговори5
Оценката ще ти се признае, ако вече си взел изпита. Запиши се за курса и може нищо друго да не правиш. Със записването си ние знаем, че искаш да ти се зачита.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


1
 Значи за да остане оценка от миналата година трябва да се запишем съответня курс?

от ivan.mihov1 (4988 точки)

0
За курсът така или иначе ще бъда записан автоматично, тъй като съм присъствено. Вече като дойде линка за избор на групата за изпит, няма да избирам нищо и вече ще видим какво ще стане :)
Мерси, Иво.

от Matrix (2857 точки)