Размяна на групите


8

Виждам, че не всички сте доволни от часовете на групите, за които сте се записали. Затова ми хрумна идеята за една обща тема, в която да пишете всички.

Пускате един пост в тази тема с примерен текст:

        "Записан съм за групата в *еди кой си ден, еди кой си час* и бих искал/а да бъда с групата в *еди кой си ден, еди кой си час*. "

 

Който е съгласен за размяната, отговаря на поста и сте готови. Дано ви помогна, ако не късмет на всички с размените :)

Поздрави,

Стоян
Отговори1

Едва ли някой ще се съгласи на размяна, но все пак за C#:

Записана съм за групата в сряда от 10 часа и бих искала да бъда в група в понеделник от 14.00ч. или от 18.00ч.

 


от Milena (0 точки)


1
Еми на мен в 14ч. все още не знам дали ще ми е удобно. Програмата аз още не си я знам. Когато СУ ме уведоми за програмата ще видя да не съвпада с лекциите, ако не мога да идвам в 14ч. не мога. Ще видя дали ще намеря с кого да се разменя, ако потрябва. Не съм се засилил за 18ч., защото до 22ч. и после на следващия ден на лекции е малко несгодно, но ще напасна графика като знам програмата.

от simeon.bg (462 точки)


0
Ще се радвам да пишеш като имаш някаква яснота ;)

от Milena (0 точки)

0
за 10ч. почти съм сигурен, че ще съм на лекции, но горе-долу по инфото на СУ май чак на 1 октомври ще разбера или няколко дни преди това.

от simeon.bg (462 точки)3
Ако някой не му се ходи вечер на C# можем да се разменим. Аз съм записан за групата от 14 в понеделник.0
Ами аз бих искала да се разменим Ники :)

от Polito (0 точки)

0
Politoo от другата тема разбрах че и ти не си успяла да се запишеш за вечерните групи. Аз също не съм от тях така че както и да се разменяме все през деня ще се ходи.1

Аз също бих искал да се запиша за вечерните групи на двата курса, но твърде късно видях емейла си, ако някой не иска вечерен, но вече се е записал, аз още не съм се записал, просто да ми пише каква група иска, за да се запиша в нея и да се разменим :)
Благодаря!


от AsenVal (3487 точки)


0
Аз съм по същия начин..

от DHP_MC (0 точки)

0
Аз имам вечерна група в събота от 6-10 по хтмл, ако искаш, може да я трампя за някоя от 2 часа през седмицата :)?

от cerealBoxx (504 точки)2

И аз съм от желаещите да посещават вечерните курсове.

Предлагам размяна срещу C# - понеделник 14 часа и HTML основи - сряда 14 часа.

Не мога да повярвам, че след толкова чакане трябва да се откажем, защото не сме седяли цял ден само пред компютъра, за да изберем тези часове.sad


от ymitkova (0 точки)


0
Много е прецакващо, според мен беше ясно, че вечерните групи ще бъдат доста предпочетени и се надявам от академията да добавят по още една вечерна група.

от AsenVal (3487 точки)

0
въпрос на приоритет

от moshensky (117 точки)2

Записан съм в групата от сряда 10 часа за курса С#, и бих искал да бъда с групата в понеделник 18 часа.
Понеже и аз съм на работа като другите колеги (от 9 до 17 часа, всеки ден), единствената ми реална възможност да посещавам курсовете е след работа.

И ще цитирам Milena "Едва ли някой ще се съгласи на размяна, но все пак...."


от videmir (10 точки)


1
аз все още не съм избрал час но ми е удобно от 18:00,ако това са единствените възможности,жалко, защото през деня съм на работа и нещо не разбрах нали щеше да има часове три пъти седмично

от Lucho (15 точки)


0
Аз съм в същото положение, както може би всички останали от тази тема. Зает съм през цялата седмица и единствената евентуална възможност да посещавам курсовете са вечер. Но, уви, места няма. Все още не съм се регистрирал, НЕ МИСЛЯ И ДА ГО ПРАВЯ, освен ако евентуално не се отворят нови вечерни групи.
Искам да кажа на хората, които изказват мнение, че всичко зависи от приоритетите само едно - уважаеми колеги, малко са хората, които могат да си позволят 2 пъти седмично да отсъстват от работното си място за около 5 часа с единствената надежда да получат място във фирмата в едногодишна перспектива.
Успех на всички

от ballistixx (0 точки)


1
Дали ще има вечерни групи и за октомврийския випуск? Като гледам, то з а септемврийския не стигат, какаво остава за нас. Аз също ще се наложи да ходя предимно вечерна група. Само четвъртък ми е свободен от делничните, а пък академията не работи през почивните дни (добр ещеше да е да има занятия събота)

от loloto (1073 точки)


0
Предполагам ще има, все пак и от октомврийската има работещи хора. Но ти препоръчвам да следиш много зорко кога ще излязат, защото при нас за 2 часа местата във вечерната група свършиха. Имаше и идея да има и съботна вечерна група, но май още се обсъжда.

от Teodor92 (13062 точки)


1
Някой да прати последните промени кога има курсове и да ли има места за другите групи, защото май ще ми се наложи да я сменям.

от simeon.bg (462 точки)


4
Имайте предвид, че след края на втората част на курса по Уеб Дизайн, която се очаква да приключи след около месец и половина, два - ще се освободи възможност за още 2 вечерни групи - вторник и четвъртък

от paveld3 (17458 точки)


0
е аз до декември какво да правя на онлайн ли да седя. Кофтито е, че програмата ми е една смахната, нито през деня мога да ходя, нито вечерта мога да започна от 18ч.

от simeon.bg (462 точки)

0
След като свърши курсa по C# и HTML части 1, всеки нова група ли ще си избира или си оставаме на същите часове?

от plamen.yovchev (3283 точки)