Практически workshop 28/03


15

Здравейте колеги,

Следващият Workshop ще го направим на 28/03 (събота) от 10:00 до 14:00 в зала Light.

Предлагам да решаваме задачите от домашните, тъй като до изпита ще има време за поне още един workshop на който да обърнем внимание на задачите от миналогодишните изпити.

Можем и да подхванем вече да пишем по задачата Document System, която беше за подготовка 2013 година. Все пак оставам на вас да решите в този Doodle, за да имам представа колко хора ще присъстват.

Поздрави.

П.П.: сменен е линка за Doodle-a
Отговори6
Ето видеата и кода от този workshop:
- Document System - Github видео

от evlogi.hristov (2645 точки)


1
Дудълът нарочно ли е този от миналата седмица

от topalkata (6442 точки)


0

Еми то принципно няма смисъл да се пуска нов доодъл, защото щом хората на предния workshop са решили, че е по-добре да се решат задачите от домашното, значи може би и сега ще е така. Апък и без това трейнърите, ако не се лъжа ще решат доста задачи от минали години, а и ако човек се разтърси може да намери решения от минали години. 


Знам че някой хора са доста напред, но като цяло повечето хора май за първи път се сблъскваме с програмирането, така че мерси за Workshop-a полезен е.


от nerazzul (325 точки)

0
Ясно, аз бях останал с впечатлението, че в дудъла ще може да се гласува за това какви задачи ще се решават, затова се зачудих защо е този от предния път и дали не е сбъркан линк или нещо такова.

от topalkata (6442 точки)4

Аз бих препочел да захванем вече изпитни задачи - сроковете за половината домашни така или иначе излетяха, а до изпита не остават и 10 дни вече :)
2

Няколко промени:

- залата ще е Light, тъй като по същото време има и семинар по JavaScript.next

- вече има актуален Doodle където да си изберете м/у изпитни задачи и домашни


от evlogi.hristov (2645 точки)


1
Здравейте, дали е ясно вече какъв ще е workshop-ът утре? Така като гледам анкетата, изглежда, че трябва да е с изпитни задачи, но някой може ли да каже със сигурност?

от antoanelenkov (1047 точки)


1
Ще се качат ли видеата от Workshop - а от вчера?0
Да, винаги се качват. Предполагам, че в Понеделник Евлоги ще ги качи.

от jumarto (808 точки)

6
Благодаря! (с 0 точки съм и не мога да гласувам) :D