Social Event - театър на 24-ти Април


10

Здравейте колеги,

Сигурно повечето от вас вече знаят, че единия от нашите лектори има и друго амплоа - Евлоги участва в импров-театър. На мен би ми било много интересно да отидем с колеги и да гледаме и "създадем" едно представление.

Няма цена на билетите, само накрая се събират кой колкото му е на сърце за актьорите. Ще се проведе в Ялта. Трябва да уточним часа, но исках да предложа по-навреме, да не направите други планове, ако това ви харесва. След това може да идем някъде заедно да пием бирички или на кой каквото му се пие :)

Doodle Link - резервация

Oт арт-клуб Ялта: " Резервациите се пазят до 19.30ч.  (Ако сте сплотена компания и нямате възможност да дойдете всички по-рано, можем да ви предвидим място, на което да се сместите малко по-.... как да кажа приятелски ) Затова, отваряме бара на Yalta club Art Room в 18.30ч. със специални промоционални цени на напитките.
На входа на Yalta club ще ви посрещне Елица. В случай, че Елица в момента настанява други клиенти, огледайте се за нея или се отбийте до бара на Yalta club Art Room, за да отбележим, че сте дошли (ако имате резервация, а ако нямате - да ви посочим къде можете да се настаните) и да ви упътим. 
Ще се зарадваме също така, ако ни уведомите, в случай че компанията ви е в по-малък състав от заявения, за да можем да предоставим свободните места на хора, които ще дойдат без резервации.
Не на последно място: ще резервираме само 70% от седящите места, за да дадем възможност и на хората, които не ползват фейсбук или по друга причина не са могли да си направят резервация. Както обикновено, хора няма да връщаме - има място за всички."

Ако сте записани на Doodle, имате резервация, иначе, сами трябва да направите това. Благодаря на колегите,които ми помогнаха да ги запазим за всички вас (вече 25 човека) - Светла Иванова, Димитър Стоянов, Свилен Укалски, Адриан Апостолов и Любомир Свиленов.

Отговори1
Супер :) Ходил съм два пъти на такъв театър, много е яко. Но в петък (24) нямаме ли изпит по ХТМЛ ?0
Имаме, след изпита ще е :) Ако участвате по-късно в изпитите и не успеете за театъра, ще пиша тук къде сме се събрали.

от Alex_H (1616 точки)


7

Здравейте колеги,

Ще се радвам да ви видя на представлението :) пускам ви линк за евента в FaceBook, където да следите новини за евента и да си направите резервации. Започва в 20:00, но ви съветвам да сте там към 19:00-19:30 за да си хванете хубави места.

От сега да кажа, че представлението е безплатно, както и резервациите.

Поздрави,
Евлоги


от evlogi.hristov (2645 точки)


2
Ще си споделя личното впечатление - много е забавно! Препоръчвам : )

от emilia.orlinova (2079 точки)


6
Аз също подкрепям. Ходил съм веднъж и е яко fun :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)


1
Алекс, може да пуснеш един doodle, за да направим обща резервация :) 2
Направено е :) Мерси 

от Alex_H (1616 точки)


1
Аз съм там :)

от a.sideriss (450 точки)


0
А горе-долу колко места има?

от PawelAngelow (392 точки)


1
Има 130 места с правостоящите. 

от Alex_H (1616 точки)


2
Така като гледам, ще понапълним залата с to-be-програмисти :)1
Ъпвам темата. Утре би трябвало да пуснат възможност за резервация на местата. Aко сте се записали тук в Doodle, ще направим резервация за вас, иначе можете сами да си запазите място директно от страничката на event-a Тук

от Alex_H (1616 точки)


1

Здравейте колеги,

С някои от вас сме се разбрали да се чакаме утре в 19:00 пред Софийски. Ъпвам темата, за да знаят и останалите за сборната точка :)


от marinJelev (110 точки)