Избор на слушалки


1

Здравейте, искам да си купя слушалки за слушане на музика главно но с микрофон, защото също го ползвам често. Спрял съм се на 2 вида като едните са на HAMA  а другите са HP

Игри не играя, но все пак ми се иска да си купя по хубавите а и по удобните. HP-то са със usb a HAMAта със 3.5мм жак и мисля, че разкива в качеството няма но HP-то май няма да мога да ги ползвам на телефона и за това по скоро се насочкам към HAMAта но все пак ако има някой, който разбира от слушалки или има някой от двата модела бих се вслушал в съвета.
Отговори1
До колко пари си готов да отделиш. Бих ти препоръчал bluetooth Rapoo H6060 има ги в Технополис за 75 лв. Имат и някакви wireless пак на  Rapoo за  57 лв.

от venelingp (1371 точки)


1

Принципно не съм привърженик на хама. Взимат китайска стока и й слагат едно "HAMA" и толкоз. Ако кажеш пари ще мога да ти дам конкретно предложение. ЕТО същите слушалки под друга марка :D (съвсем случайно попаднах на тях, търсейки едни).
0
Горе долу към 50 но ако има нещо мн добро за малко повече съм склонен да го взема


0
Тези бих избрал пред тези на колегата долу. Филипс са с добра аудио техника.Или тези ако не държиш да са около ухото. Лично за слушалки бих заложил на Филипс, AKG,  JVC.3
Sennheiser! Супер качество с 2 години гаранция идват  2
Силно препоръчвам TteSPORTS Shock, сгъваеми са - на път ги буташ в pouch-а и не ги мислиш, комфортни са, силни са, регулират се много лесно на главата, микрофонът е с noise cancellation и звукът е изчистен. Цената е малко по-висока - ~75-85лв, но е напълно оправдана!

от Pip3r4o (3392 точки)