Курс по - 2D разработка на игри с Unity 3D Април 2015


0
Искам да попитам какво представлява онлайн варианта на курса,защото в описанието няма подробности.Има ли изпит след курса,издава ли се сертификат за него?Отговори0
По принцип онлайн варианта на семинарите представлява видео от семинара + презентация + демо код и/или код написан на живо. Семинарите нямат домашни, нито изпит. Предполагам, че този семинар няма да прави изключение. А лично бих се радвал, ако се завърти повече към курс, а не семинар и има поне домашни, тъй като ще  е от 3 части(не съм сигурен за бройката). Би било интересно да направим по някое просто проектче.

от MarinDraganov (189 точки)


0

Здравей, @Siyana,

Семинарът по 2D разработка на игри с Unity 3D се обсъжда в ТАЗИ тема,в която те съветвам да зададеш въпроса си отново, а този да закриеш.

Така ще получиш повече информация и компетентен отговор.


от ellapt (6303 точки)


0

Колега, линкът който си пуснала е за ТОЗИ семинар! Това е семинар и ще се проведе в събота от 10 до 14 часа.

А, настоящата тема на колежката Siyana e за ТОЗИ курс! Това е тридневен курс на Училищната академия и ще се проведе между 28 и 30 април, целодневно.

Това е важна информация, защото семинарът и курсът са доста близко във времето и е напълно възможно някой да се обърка.


от MarinMarinov (912 точки)


0
Курсът е част от училищната академия и няма изпит след него. Материалите, които ще качат онлайн вероятно ще са презентация, видео от курса и демо, възможно е да сложат и някоя задачка след презентацията, но само за този курс не мисля че е възможно да получиш сертификат :)

от alexa984 (9 точки)


0
Колега освен курса за Училищтната академия, има и отделен семинар за Unity към инициативата Academy+.

от MarinDraganov (189 точки)

0
Съгласна съм, но колежката е написала курс по 2D разработка с Unity 3D, a семинарът  е разработка с unity и c# и няма онлайн вариант

от alexa984 (9 точки)