Така ли остава графика до края на курса?


0

Здравейте!

Въпроса ми е по-скоро към лекторите.

Понеже преглеждах разписанието на академията и за курсовете по HTML и CSS пише по 2 лекции на седмица, но пък и така сложени в картинката, може би сте мислили да са паралелно един на друг. Може би графика се е променил заради празниците? Та идеята ми е, че се движим по променена програма спрямо тази от картинката.

Въпроса ми е, така ли ще остане графика за лятото или някои от курсовете ще се дръпнат в месеците, които университетите и училищата са във ваканция?

Поздрави!
Отговори0
В календара в твоя профил са отразени всички лекции и срокове на домашни по дати

от kalin.dimchev (645 точки)


0
В календара, поне моя, всичко свършва до курсовете, които са активни в момента. Идеята на въпроса ми е, понеже лятото, когато повечето са свободни, е по-добре да са целодневните лекции (което няма как да стане, понеже не сме учили материала), но пък може да се изтеглят няколко курса напред и последния модул да протече по-леко. Естествено това е мое лично мнение, но пък видях че не се движим 1:1 с програмата и реших да попитам дали някой от трейнърите е мислил за това :)

от PawelAngelow (392 точки)


0
Предполагам няма да има нещо фрапантно, пък и трейнърите не могат да ти кажат със сигурност, винаги може нещо в последния  момент да се случи и да има промени в графика. Та, както казах, ще си се движим 'в картинката' с +- седмица/две напред/назад. :)

от bbojkov (939 точки)