Окончателни дати за изпити (в частност изпита по CSS стилизиране)


12

Здравейте,

Допреди няколко дни в страницата на курса по CSS стилизиране беше обявена дата за изпита 14 май, поради което въпреки, че беше трудно, направих всичко възможно да мога да присъствам и разговарях с когото трябва. Сега виждам, че датата е променена на 13 май, което ми създава сериозен проблем, защото излиза, че излишно съм настоявала за 14-ти и вече е късно за претенции.

Предполагам, че и на много други колеги им се налага да се съобразяват с работодатели и други ангажименти и им е нужно да знаят отрано окончателните дати за изпитите. В тази връзка искам да попитам две неща:

Така представената дата 13 май за изпита по CSS окончателна ли е? Ако да - можете ли да кажете приблизителни часове и продължителност на изпита, за да се опитам все пак да дойда?

Дали е възможно да не се изменят вече изнесени дати за изпити, за да не изпадаме в подобни ситуации? Разбирам, че понякога изникват непредвидени обстоятелства, но все пак става въпрос за изпит и то единствена дата. На редица хора им се налага да пътуват и от други градове... Надявам се да ме разберете правилно - наистина оценявам възможността за развитие, която давате на всички нас, но все казвате, че сте насреща за мнения и препоръки. Затова Ви моля да обърнете внимание на въпроса с датите на изпитите и ако може да ни се изнася точна информация по-навреме.

Благодаря.
Отговори0
Някъде във форума бяха писали,че този изпит предишни години е бил 3 часа, така че сигурно ще има и по-късни часове, за които може да се запишем работещите, без да се налагат дни от отпуска, молби, разговори с шефове и т.н. 

от Alex_H (1616 точки)


1
Здравей, абсолютно съм съгласна с теб. Много от хората тук сме в подобна ситуация и се налага да планираме времето си с месец напред. За съжаление понякога се налагат промени и със сигурност има основателни причини за това. Не е приятно съгласна съм, но е част от играта :) Предполагам, че изпита ще е подобен на миналогодишния, а имено три групи за период от 3ч. всяка от тях. Най-вероятно ще започват съответно от 10:00ч/13:00ч/16:00ч. Изпита ще се проведе в изпитната система http://bgcoder.com/ и ще бъде ръчно проверявяан от лекторите подобно на ООП. Ако имаш други въпроси или не намираш достатъчно изчерпателен отговор или мнение, може да пишеш на майл academy@telerik.com :)

от Nayata (3190 точки)


1
Съвета относно имейл-а на академията е много подходящ. Имам приятел с подобен проблем, налагаше му се да си премести часа на изпита и просто писахме на техния имейл, отговориха в рамките на 1 ден и го преместиха. Екипа на академията е наясно ,че всички, които са онлайн форма могат да имат проблеми с пътуването, с ограниченото им време и т.н. , и като цяло откликват много бързо и гледат да помогнат с каквото могат :P

от Nikk.Dzhurov (295 точки)

1
Здравей - малка поправка - мисля, че миналата година групите са били в 11:30ч/15:30ч/19:00ч - поне така пише тук! Дано и тази година да има вечерна група! :)

от niya.omerska (262 точки)


0
Искам да попитам нещо, което сигурно са ви питали хиляди пъти, за което съжалявам. Може ли предстоящият изпит по CSS да се прави друга дата, без значение преди или след посочената? Очертава се точно седмицата на 13-ти да съм извън България, което прави невъзможно явяването ми на изпитa. :( Имам отлична оценка по HTML и ми се иска да продължа.0
Единствената друга дата, на която ще можеш да се явиш е обявената на следващия курс по CSS, пак ще трябва да се запишеш, да предадеш домашните и така. Или сменяй датите за пътуване в чужбина или трябва да чакаш до стартирането на друг курс. Поздравления за отличното представяне на HTML!

от Alex_H (1616 точки)


2

Здравейте!

Давам малко Up на темата понеже и аз имам същият въпрос, а не ми се ще да отварям друга тема. Предполагам, че датата вече е окончателна - това което исках да попитам е дали изпита ще трае 3 часа и дали ще има вечерни групи (след 7 часа), както миналата година?

Благодаря


от niya.omerska (262 точки)


3
Давам малко up на темата, тъй като ми е доста наложително да знам коя е окончателната дата за изпита по CSS, часовете за започване и продължителност на изпита.
Ще помоля трейнър или друг човек, запознат с организацията на академията, да даде точна информация. Благодаря. 

от pepsi_555 (1932 точки)


0
Здравейте! Малко повече информация можете да намерите в тази тема

от niya.omerska (262 точки)