Преместване на лекция или не съм чул..


0

Здравейте,

Вчера в лекцията се спомена за преместване на някаква лекция от вторник в четвъртък (това чух)

Въпросът е, дали някой е чул по-добре? :)


Отговори2
Точно така :) Ще бъде в четвъртък, вместо във вторник. Виждам, че и в програмата на курса е отбелязана новата дата - Conflict management и работа в екип – 7 май 2015 (четвъртък).

от ElinaS (575 точки)


1
Да в линка на курса има програма по дни как е, а и казаха че Евлоги ще съобщи в сайта на академията :)

от vlad_sp (72 точки)


0

Extra - 5 май ми е свободен, а на 7 съм между две нощни..  И май, май е късно за размени и ще дойда само за първия един час. Ще видим де..

Трябваше да ни понаспамят с това инфо, че е важно.

10x за отговорите! :)


от Obelixx (339 точки)


0

За съжаление, в моят календар не беше отбелязана тази промяна, не съм получил мейл и в крайна сметка се разходих днес напразно до академията. Вероятно би било по-добре следващия път като има промени да се прати по един мейл и за разсеяните като мен :).

Някой има ли инофмрация дали в четвъртък лекцията пак ще е от 14:00?


от todorm85 (1347 точки)


1

Аз получих мейл вчера следобед. Погледни си спам папката? Ако все пак не го намираш, ето самото съдържание:

Здравейте, Бихме искали да ви уведомим за няколко промени в предстоящите лекции в курс „Умения за работа с хора“ в „Софтуерната академия на Телерик“: · Лекция „Conflict management и работа в екип“ ще се проведе на 7 май 2015 в зала Ultimate. Курсът ще се проведе в две групи - от 14:00 до 17:00 и от 18:00 до 21:00. · „Импро – умален модел на живота“ ще бъде на 9 май (събота) от 11:00 ч., зала Ultimate. Надяваме се, че промените не ви причиняват неудобство и ви благодарим за разбирането. Поздрави, Екипът на „Академията на Телерик“

Относно календара, прав си, там не е отбелязана промяната, но от близо седмица се говори за тази размяна по форума, а и трейнърите напомнят почти всеки път, последно Ники го спомена на вчерашната лекция.


от Stev3n (2877 точки)