Как да правя проверка за нови снимки в Facebook?


0

Здравейте колеги, искам да си направя една Web Page където да ми се показват всички снимки в Slideshow от facebook страницата. Намерих такъв Plugin който да ми взима снимките от даден албум в facebook страницата, но не знам как да направя така, че като кача нова снимка в facebook тя да се появи и в Slideshow на Web Page-а. Не искам на всяка снимка да трябва да   правя  ръчно рефреш, искам да го направя да се случва динамично. Аз си го представям на 1мин. да прави рефреш автоматично. 

Искам да отбележа само, че тази Web Page ще бъде отворена по цял ден и снимки в албума ще се добавят по всяко време, за това искам да направя так, че при нова снимка да се добави автоматично.

Някакви идеи как да го направя?
Отговори0

Не мога да ти отговоря, но само исках да добавя, че и мен ме интересува същото нещо. Така, че който отговори, ще получи поне 2 плюса :D

Аз съм си мислил, че през API-то на Facebook ще стане най-лесно това нещо, разглеждал съм и някакви Wrapper-и за него, но от работа не ми е оставало време да ги разцъкам :) 


от stoimeniliev (580 точки)


0

Така като гледам - пазиш си някъде всички Id-та на снимките и през определен период теглиш отново Id-тата и проверяваш кои не са записани при теб и ги добавяш ръчно. Повече информация тук:

https://developers.facebook.com/docs/graph-api/reference/user/photos/


от ivaylo.kenov (30760 точки)


0

 Като го направиш задължително си мини страницата през фейсбук дебъгера:

https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/

Facebook е много чувствителен към мета таговете og и ако се появи грешка там може да ти блокира всички картинки.


от ivan.mihov1 (4988 точки)